73 χρονών πια - Η σημερινή εικόνα του αγαπημένου ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου

Τι κάνει και που βρίσκεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
73 χρονών πια - Η σημερινή εικόνα του αγαπημένου ηθοποιού Πάνου Μιχαλόπουλου

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου. Γεννήθηκε στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, ένα χωριό το οποίο απέχει 8 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα. Έχει εμφανιστεί σε θεατρικές, τηλεοπτικές, κινηματογραφικές παραγωγές, αλλά και σε βιντεοταινίες, από την δεκαετία του 1970, με σημαντική επιτυχία.

Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009. Πρώτη εμφάνιση στην τηλεόραση στο θρυλικό "Λούνα Παρκ" του Γιάννη Δαλιανίδη λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωσή του το 1981.

Πλέον έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να γίνει αγρότης. Ο ηθοποιός ασχολείται με τα κτήματά του στην Καλαμάτα και δεν θέλει να επανέλθει στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Τελευταία φορά που έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν το 2011 σε κατάστημα το οποίο είχε ανοίξει ο Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα, πρόσφατα ο παραγωγός του ΣΚΑΙ, Ηλίας Βασίλογλου συνάντησε τον ηθοποιό και έβγαλαν μαζί μια selfie φωτογραφία, που κατόπιν δημοσίευσε στο facebook. Όπως θα δείτε ο χρόνος είναι φίλος του, αφού στα 69 του εξακολουθεί να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας.

Να σημειωθεί πως ο ηθοποιός το 2018 είχε χάσει έναν πολύ δικό του άνθρωπο...

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος σήμερα

Πάνος Μιχαλόπουλος πως είναι σήμερα