Ξεφούντωσε ο έρωτας τους - Χώρισαν Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεφούντωσε ο έρωτας τους - Χώρισαν Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όπου προβλήθηκε το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης 8/02, φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους βάζοντας τίτλους τέλους στην σχέση τους πριν από τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό την είδαμε να τα "σπάει" στον Αργυρό χωρίς τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι. Είναι ρεπορτάζ, αλλά μετά από έναν μήνα ξαναφουντώνει ο έρωτας.

Το ξέρουμε εμείς αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω να έχουν πέσει και στα πατώματα». Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες το ζευγάρι φαίνεται να είναι ακόμη μαζί.

Η αποκάλυψη για την σχέση Μητσοτάκη - Σάκκαρη

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τον κατηγόρησαν πως έσπασε την καραντίνα και απάντησε δημόσια

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο γιος του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα. Ωστόσο, δημοσίευμα τον ήθελε να την έχει σπάσει για να κάνει εκδρομές. Ο ίδιος λοιπόν, θέλησε να απαντήσει δημόσια με σκοπό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Αρχικά ωστόσο η ΝΔ είχε κάνει την εξής ανακοίνωση για τα όσα ειπώθηκαν: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού. Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του.

Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή.

Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά».

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση πιο χαλαρά, κάνοντας χιούμορ για τις ψευδείς ειδήσεις που διαδίδονται.

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα», έγραψε χαρακτηριστικά σε insta story του.

Κατηγόρησαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη πως έσπασε την καραντίνα και απάντησε δημόσια