Ξέσπασε ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Η οικογένεια του αισθάνεται αηδία»

«Η δικαιοσύνη θα κρίνει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Η οικογένεια του αισθάνεται αηδία»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό με αφορμή τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια καθώς από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη του.

Μάλιστα, στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του ενώ από την άλλη ο ξάδερφος του γνωστού παρουσιαστή ξέσπασε φανερά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καθώς αποκάλυψε πως ο αδερφός του «ζει την προσωπική του τραγωδία».

Οι δηλώσεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του…

Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου.

Και ας κοιτάξουμε τις υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του.

Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα».

Πρώην σύντροφός του ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Λίγες μέρες πριν τη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μία πρώην σύντροφός του θα καταθέσει αγωγή κατά του παρουσιαστή για ηθική βλάβη, ύψους 200.000 ευρώ.

«Θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί όπως μπορεί αυτή να προσδιοριστεί. Έστω σε οικονομικό επίπεδο. Θα είναι άνω των 200.000 ευρώ. Από εκεί και μετά η ζημία είναι ανεπανόρθωτη, δεν καλύπτεται με το οικονομικό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.

Σε δύο μέρες ξεκινά η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλο -δείτε εδώ την νέα του εμφάνιση- με την πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε να δηλώνει πως αρκετά αγχωμένη για το γεγονός πως θα χρειαστεί να τον ξαναδεί από κοντά. Η 30χρονη επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δε θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της ενώ μάλιστα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν και να μην την κυνηγούν στο δικαστήριο για δηλώσεις.

«Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό.

Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουνε πλάνα και να μην με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη