Κόντρα ανάμεσα σε Καινούργιου - Σαμπάνη: "Oποτε με βλέπει γυρνάει κεφάλι""

"Nομίζω άτι έχει μαζί μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόντρα ανάμεσα σε Καινούργιου - Σαμπάνη:

Το παράπονο της εξέφραση κατα τη διάρκεια της εκπομπής της "Super Κατερίνα" , η Κατερίνα Καινούργιου, προς τον Γιώργο Σαμπάνη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή ένα τραγούδι μίλησε στον αέρα για την αντύπωση που έχει πως ο τραγουδιστής δε την συμπαθεί παρόλο που η ίδια τον θαυμάζει ιδιαίτερα, και πάει πολλές φορές στο μαγαζί που κάνει εμφανίσεις.

Χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: Έχουμε πει κάτι κακό για τον Σαμπάνη ποτέ; Έχουμε κάνει κάτι κακό; Θεωρώντας πως ίσως σε κάποια εκπομπή έχει πει κάτι και ίσως ο Γιώργος Σαμπάνης να της κρατάει " μούτρα". Είναι τώρα σειρά του τραγουδιστή να της απαντήσει, την συμπαθεί ή όχι?

Αυτό ωστόσο δεν ήταν το μόνο που έγινε σήμερα 8/2, καθώς μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής για τα σχόλια που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το περιστατικό στο Ίλιον και το μαθητή.

Το "παράπονο" της Κατερίνας Καινούργιου

"Ο Σαμπάνης είναι ο μοναδικός τραγουδιστής, που πραγματικά μ' αρέσει πάρα πολύ και έχω πάει τόσες φορές στο μαγαζί. Όταν με βλέπει, γιατί οι καλλιτέχνες που σε γνωρίζουν, θα σε χαιρετήσουν, είναι σαν να μη με βλέπει. Μήπως δεν με συμπαθεί; Με βλέπει και νιώθω ότι γυρνάει το κεφάλι του από την άλλη. Πολύ καλό παιδί, πολύ ταλαντούχος, αλλά νιώθω πως έχει κάτι μαζί μου χωρίς λόγο», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Σαμπάνης για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Δευτέρας (13/12) ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό καθώς και στη συνεργασία - έκπληξη που κάνει φέτος με τον Snik.

«Ο κορωνοϊός ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση για πάρα πολλούς λόγους. Ζορίστηκα λιγάκι. Ευτυχώς δεν πήγα στο νοσοκομείο, γιατί είχα κάνει το εμβόλιο, οπότε ήμουν λίγο πιο χαλαρά. Πέρα από την κατάσταση της υγείας μου είναι πάρα πολύ άσχημο 160 εργαζόμενοι να περιμένουν να ανοίξει ο Σαμπάνης και ο Σαμπάνης να αρρωσταίνει τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο για το αν μιλάει με τον Snik: «Αυτός ο κύριος που μου έκανε τις ερωτήσεις μου είπε αν λέμε καλησπέρα με τον Snik. Ήταν κακοπροαίρετος. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες ερωτήσεις. Τι σημαίνει αν λέω “γεια” με τον Snik. Τι θέμα προσπαθεί να βγάλει; Είναι πολύ άσχημο. Γιατί να μην χαιρετάω τον Snik; Έχουμε κάνει μαζί αφίσα και τραγουδάμε στο ίδιο μαγαζί. Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούσε η ερώτηση του».