"Δεν υπάρχουν λόγια..." - Συντετριμμένη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Οι δηλώσεις της για την δολοφονία του Άλκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Με τις εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη ασχολήθηκε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν τις δηλώσεις των γονιών τους όπου μίλησαν με πολύ σπαρακτικά λόγια για την τραγωδία που τους έχει βρει.

Μετά την προβολή λοιπόν του αποσπάσματος η παρουσιάστρια θέλησε να πει δυο λόγια για το τραγικό αυτό περιστατικό, όπου ένα τόσο νέο παιδί "χάθηκε" τόσο άδικα, λόγω μιας ομάδας. Η ίδια φάνηκε να είναι ράκος, καθώς ο γιος της είναι ακριβώς στην ίδια ηλικία.

Οι δηλώσεις της Μενεγάκη για την δολοφονία του 19χρονου

«Όλοι στη θέση αυτής της μάνας μπαίνουμε, γι’ αυτό αισθανόμαστε ακόμα πιο έντονα όλα αυτά τα συναισθήματα που μας κατακλύζουν. Κανείς μας, νομίζω, όσο και να προσπαθεί, όσο και να θέλει, δεν μπορεί να μπει στην ψυχή αυτής της γυναίκας. Με κανέναν τρόπο», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ελπίζω ποτέ να μην ξαναδούμε κάτι αντίστοιχο. Κανένας γονιός, καμία μάνα, καμία αδελφή, καμία φίλη δεν μπορεί να φανταστεί ότι άνθρωπος δικός της θα βγει από το σπίτι και δεν θα προλάβει να τον αποχαιρετήσει γιατί θα του συμβεί κάτι τόσο σκληρό. Τόσο… Τι να πω; Δεν υπάρχουν λόγια! Δεν υπάρχουν λόγια», κατέληξε.

Παραδόθηκε ο Έλληνας καταζητούμενος για την δολοφονία του Άλκη

Παραδόθηκε 25χρονος Έλληνας, που αναζητούνταν από τις αρχές ως ύποπτος για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ενώ την ίδια ώρα ένας ακόμα 23χρονος, μέλος των 11 που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του νεαρού, κρατείται προσωρινά στη φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 25χρονος πήγε στην Αστυνομία της Θεσσαλονίκης από μόνος του και παραδόθηκε. Ο “Αθηναίος” όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν, έχει καθαρό ποινικό μητρώο, δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε έχει προσαχθεί ενώ μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε, σαν να άνοιξε η γη να τον κατάπιε.