«Δεν ήταν κάτι που...» - Ο Αλέξης Παππάς μιλά ανοιχτά για τις φήμες χωρισμού με την Αθηνά New York

"Έσπασε" την σιωπή του στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν ήταν κάτι που...» - Ο Αλέξης Παππάς μιλά ανοιχτά για τις φήμες χωρισμού με την Αθηνά New York

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Παππά να έχει χωρίσει με την Αθηνά New York λίγο μετά το τέλος του «The Bachelor». Η Αθηνά βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην Αμερική, καθώς έληξε η βίζα της, με αποτέλεσμα να έχουν να βρεθούν από κοντά σχεδόν δύο μήνες.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μάλιστα συνάντησε το πρωί της Τρίτης 8/2 τον Αλέξη Παππά, ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να απαντήσει στις φήμες χωρισμού από την Αθηνά, παρόλο που δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι ήδη σε σχέση με άλλη παίκτρια του ριάλιτι αγάπης.

Η απάντηση του Αλέξη Παππά στις φήμες χωρισμού από την Αθηνά New York

«Η απόσταση μερικές φορές δημιουργεί κάποια θέματα επικοινωνίας, αλλά νομίζω ότι όλα λύνονται, αν υπάρχει καλή θέληση. Είμαστε μια χαρά με την Αθηνά. Η εμπειρία του The Bachelor είναι once in a lifetime. Δεν ήταν κάτι που δεν θα μου μείνει αξέχαστο» ανέφερε.

Όλο νόημα η ανάρτηση της Αθηνάς για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά New York φούντωσε τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά. Το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το μεταξύ τους.

Η Αθηνά New York θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με ατάκα από μία ταινία για τους σωστούς και τους λάθος ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου.

«Σταμάτα να κυνηγάς τον λάθος άνθρωπος, ο σωστός δε θα τρέχει», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αθηνά New York.

Αθηνά New York Αλέξης Παππάς χωρισμός