18 χρόνια μετά το διαζύγιό τους - Παπαράτσι απαθανάτισαν Μπακοδήμου και Αργυρόπουλο στην Αθήνα για φαγητό

Παραμένουν αχώριστοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
18 χρόνια μετά το διαζύγιό τους - Παπαράτσι απαθανάτισαν Μπακοδήμου και Αργυρόπουλο στην Αθήνα για φαγητό

Δεκαοχτώ χρόνια μετά το διαζύγιό τους (δείτε εδώ τον λόγο), μπορούμε να πούμε πως η σχέση τους έχει... ενηλικιωθεί και βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της. Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος διατηρούν άριστες σχέσεις σήμερα, με κοινό γνώμονα τους γιους τους Νικήτα και Άρη που θα τους δένουν μια ζωή. Και παρότι εκείνοι σπουδάζουν πλέον στο εξωτερικό, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν μαζί παντού και πάντα, φροντίζει ο ένας τον άλλον, με μάρτυρα τον φακό του YOU την περασμένη Τετάρτη, όταν και βρέθηκαν στο Σύνταγμα.

Σε ευχάριστο κλίμα και με το χαμόγελο στα χείλη το πρώην ζευγάρι ήπιε τον καφέ του και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, δείχνοντας πως ακόμα απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου - όπως κάθε φορά άλλωστε που συναντιούνται.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ακόμα και σε δηλώσεις τους παραδέχονται πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν και κάνουν τακτικά παρέα, αφού ναι μεν στην προσωπική τους ζωή έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους με άλλους συντρόφους μάλιστα κατά διαστήματα, αλλά κανένας και τίποτα δεν τους απομάκρυνε στα ουσιαστικά θέματα, για τα οποία συνεννοούνται άψογα.

Μαρία και Δημήτρης μαζί

Μπακοδήμου Αργυρόπουλος

«Η σχέση μας δεν ήταν πάντα καλή»

Παραμένει άγνωστο αν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο, σε βάθος χρόνου όμως ανακάλυψαν τη συνταγή για έναν επιτυχημένο χωρισμό, που βασίζεται στον αλληλοσεβασμό. Φυσικά δεν ήταν όλα ρόδινα για το ζευγάρι Μπακοδήμου-Αργυρόπουλου, ειδικά τα πρώτα χρόνια μετά το διαζύγιο με την παρουσιάστρια να παραδέχεται: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία. Εκεί πορευτήκαμε παρέα. Νομίζω ότι έχουμε μία πολύ ωραία οικογένεια»

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 9/2, και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ