«Πρέπει να τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες» - Η αναφορά της Κατερίνας Διδασκάλου

«Έχουν φτάσει στο απόγειό τους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Πρέπει να τελειώσουν οι Άγριες Μέλισσες» - Η αναφορά της Κατερίνας Διδασκάλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star» παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις Άγριες Μέλισσες καθώς στην φετινή τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Διδασκάλου

«Συμπληρώσαμε δέκα χρόνια με την παράσταση «Η πόρνη από πάνω». Ο ρόλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες είναι ένας τραγικός χαρακτήρας με κοινωνικά κλισέ και δυναμικότητα. Πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν στο απόγειό τους και οι Μέλισσες είναι στο απόγειό τους τώρα.

Στο “Έτερος Εγώ” να περιμένετε 8 υπέροχα επεισόδια. Ο Τσαφούλιας και ο Χαρίτος είναι σκηνοθέτες σαν προσευχή για έναν ηθοποιό. Ανάλογα με τις προτάσεις που θα έχω, σκέφτομαι να κάνω ένα καινούργιο θεατρικό και έχω μια ξένη ταινία που ξεκινάει».

Το "καυτό" spoil για τις Άγριες Μέλισσες

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν στις Άγριες Μέλισσες η Ελένη και ο Λάμπρος και το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ από το ευχάριστο γεγονός, αλλά και από το σατανικό σχέδιο του Ζάχου να τους καταστρέψει την ευτυχία προς όφελός του.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το θαύμα που περίμεναν η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους έγινε! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η χαρά τους για όσα θα έρθουν δεν μπορεί να κρυφτεί. Μόνο που δεν υπολογίζουν τον Ζάχο, ο οποίος δείχνοντας πλέον ένα άλλο πρόσωπο, έχει βάλει στόχο να τους χωρίσει και να καταστρέψει την ευτυχία τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή (δείτε εδώ τις εξελίξεις για τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας).

Ηταν στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες», όπου η Ελένη έχοντας επιστρέψει στο Διαφάνι από τη φυλακή, έμαθε πως είναι λίγες οι πιθανότητες να μείνει έγκυος. Οι άγριοι βιασμοί που υπέστη από τον Βόσκαρη και εξαιτίας της, δίχως τη δική της έγκριση, έκτρωση που της έκαναν, προέκυψε σοβαρός τραυματισμός που της προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά. «Μόνο από ένα θαύμα θα μπορέσετε να μείνετε έγκυος», της είχε πει η γυναικολόγος που είχε επισκεφθεί τότε και η Ελένη είχε συγκλονιστεί από αυτή την εξέλιξη.

Ωστόσο ο Λάμπρος ήταν δίπλα της και της στάθηκε δίνοντάς της κουράγιο και δύναμη να πιστέψει πως μια μέρα θα καταφέρουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Και αυτή η μέρα φαίνεται πως έχει φτάσει, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Ελένη να μαθαίνει πως περιμένει το πρώτο της παιδί.