''Κάγκελο'' ο Λιάγκας με το σχόλιο της Μάρω Κοντού - «Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου...»

Η απάντηση του παρουσιαστή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Κάγκελο'' ο Λιάγκας με το σχόλιο της Μάρω Κοντού - «Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου...»

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού, το πρωί της Τετάρτης 9/2, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός λίγα λεπτά αφού έκατσε στην καρέκλα της εκπομπής και πριν ξεκινήσει η συνέντευξη της, με αφορμή τα γενέθλια της Φαίης Σκορδά, έκανε μια ερώτηση στον Γιώργο Λιάγκα, που δεν την περίμενε.

Ο διάλογος του Γιώργου Λιάγκα και της Μάρως Κοντού στον αέρα του Πρωινού

Μ.Κ.: Τι δώρο έκανες στη Φαίη;

Γ.Λ.: Δεν έκανα δώρο.

Μ.Κ.: Γιατί; Δεν είναι φίλη σου; Δεν είναι η μητέρα των παιδιών σου;

Γ.Λ.: Δεν είναι φίλη μου, είναι η μητέρα των παιδιών μου. Δώρο δεν έκανα. Δώρο έκανα όταν ήμασταν παντρεμένοι. Τώρα που χωρίσαμε δεν κάνουμε δώρο. Χαίρομαι πάρα πολύ που γιορτάζει. Είναι η μητέρα των παιδιών μου, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, ήμαστε και συνεργάτες, τι άλλο;

Μ.Κ.: Ένα δωράκι έπρεπε σήμερα.

Γ.Λ.: Δεν ήρθε στη σύσκεψη και την έκανα μόνος μου.

Φ.Σ.: Δεν έφερα γλυκά;

Γ.Λ.: Έφερες! Για τη σύσκεψη λέω, που την έκανα μόνος μου το πρωί.

Μ.Κ.: Πώς περνάτε; Ωραία;

Γ.Λ.: Ωραία! Θέλετε να μας κάνετε συνέντευξη εσείς; Ωραία, κανένα πρόβλημα.

Το μέλλον Λιάγκα - Σκορδά στον ΑΝΤ1

Πολλά έχουν ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για το μέλλον τους στον ΑΝΤ1 μετά το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, διάφορα στόματα έλεγαν πως δεν θα συνεχίσουν στο Πρωινό με ένα άλλο διάσημο ζευγάρι να παίρνει την θέση τους.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν έχουν σκαμπανευάσματα, ωστόσο κατά κύριο λόγο παραμένουν σταθερά ανάμεσα στο 12% με 15%. Άρα σίγουρα και να τα "σπάσουν" από το πρωινό του σταθμού, αυτό δεν θα είναι γιατί η τηλεθέαση δεν είναι αυτή που θέλουν, αφού στο κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένοι με την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», έχουν ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους ιθύνοντες προκειμένου να ανανεώσουν τη συμφωνία τους με τον σταθμό. Άγνωστο όμως παραμένει αν θα συνεχίσουν μαζί στο Πρωινό ή αν θα αναλάβουν ξεχωριστές εκπομπές.

Όπως διαβάζουμε, υπάρχει και το σενάριο Λιάγκας και Σκορδά να αναλάβουν την παρουσίαση δύο ξεχωριστών εκπομπών οι οποίες θα μεταδίδονται η μία μετά την άλλη. Πολλά εξαρτώνται βέβαια και από την απόφαση του Γιώργου Παπαδάκη σχετικά με το αν θα συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα ή όχι, άρα μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο.