Καινούργιου: Αισθάνθηκε αδιαθεσία στον αέρα του Super Κατερίνα - «Με πιάνει τάση για εμετό...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καινούργιου: Αισθάνθηκε αδιαθεσία στον αέρα του Super Κατερίνα - «Με πιάνει τάση για εμετό...»

Ένα απίστευτο σκηνικό από την εποχή που βρισκόταν στο σπίτι του MasterChef περιέγραψε στον αέρα του Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 8/2, η Κατερίνα Λένη, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε αν θα παρακολουθήσει την ερωτική ταινία του συμπαίκτη της Διονύση Πρώιου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής σε μια συζήτηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου για την καθαριότητα που υπήρχε στο ριάλιτι μαγειρικής, έκανε μια αηδιαστική αποκάλυψη που σόκαρε την παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λένη για πρώην συμπαίκτη της στο MasterChef

«Από θέμα καθαριότητας ήταν… να φεύγεις τρέχοντας. Δεν υπάρχει δηλαδή, άθλιες οι συνθήκες. Η παραγωγή έφερνε 3-4 φορές την εβδομάδα καθαρίστριες, οι οποίες είχαν φρίξει και αυτές. Τι να σου πω; Εγώ πήγα πάνω στο ρετιρέ κι έμενα.

Δεν ήταν 1-2 οι βρωμιάρηδες, η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Πολιτισμικό σοκ έπαθα. Όταν ο άλλος παίρνει το ψαλίδι της κουζίνας, βάζει τα πόδια του πάνω στο τραπέζι που τρώμε και αρχίζει να καθαρίζει τους κάλους των ποδιών του», είπε αρχικά η Κατερίνα Λένη.

«Εντάξει, με πιάνει μια τάση για εμετό», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου

«Τα κορίτσια ήταν πιο βρώμικα από τα αγόρια», δήλωσε επίσης η σεφ της εκπομπής.

Η παλαιότερη αποκάλυψη της Κατερίνας Λένη για το σπίτι του MasterChef

Η Κατερίνα Λένη θυμήθηκε αυτά που είχε περάσει στο σπίτι και έτσι μέσα από το Ευτυχείτε, προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις.

Κατερίνα Λένη για masterchef

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω τόσα πολλά για το χθεσινό επεισόδιο… Λίγο με κουράζει η τόσο πολύ κακία, ειρωνεία, ίντριγκα και εκδίκηση. Θέλω να σε εκδικηθώ για το ένα, το άλλο. Αλλά στο τέλος – εγώ διαφωνώ με αυτό – δεν θα μαγειρέψω για να είμαι ασφαλής. Αν είσαι μάγκας και θέλεις να δώσεις στους άλλους 30λεπτα, κάτσε και εσύ μαγείρεψε κάτω.

Πού να διαβάσουν; Στο σπίτι γίνεται τσίρκο από το πρωί ως το βράδυ. Εγώ το έχω ζήσει αυτό το πράγμα. Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να διαβάσουν, αλλά υπάρχει κόσμος που το βλέπει σαν πενταήμερη. Δεν μπορώ να σου περιγράψω τι γίνεται μέσα στο σπίτι. Διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Γίνεται της τρελής μέσα στο σπίτι».