Η σπαρακτική ανάρτηση της Κουτσελίνη για την δολοφονία του Καραϊβάζ - «Μόνο η πίστη μας απέμεινε...»

Δέκα μήνες μετά την δολοφονία του φίλου και συνεργάτη της

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Η σπαρακτική ανάρτηση της Κουτσελίνη για την δολοφονία του Καραϊβάζ - «Μόνο η πίστη μας απέμεινε...»

Δέκα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβαζ έξω από το σπίτι του, από δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα μηχανάκι, με την αστυνομία να μην έχει εξιχνιάσει ακόμα το έγκλημα. Η οικογένεια και οι φίλοι του δημοσιογραφούν αναζητούν απαντήσεις, οι οποίες δεν έρχονται, κάτι που προκάλεσε την αγανάκτηση της στενής φίλης και συνεργάτιδας του, Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία, μάλιστα, πρόσφατα έλαβε και ένα εξώδικο από την αδερφή και τη μητέρα του Γιώργου Καραϊβαζ το οποίο και δεν περίμενε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Τετάρτης 9/2, 10 μήνες ακριβώς μετά από την δολοφονία του συναδέλφου της.

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη

«Το σήμερα, το χθες! Μας λείπεις γαμώτο! Σε μένα, στη Στέλλα, στη Χαρά, στο Σπύρο, στη Μαρίκα, στην Κατερίνα, στη Ρία, στο Στέργιο, στην Έλλη και στην Ελισάβετ, στην Εύη, στη Ρούλα, στο Μαράκι, στην Άννα, στην Ευγενία, στη Ρούλα, στον Πέτρο, στο Γιώργο, στο κοινό, σε όλους μας… 10 μήνες και τίποτα! Προσευχόμαστε Γιώργο μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ! Μόνο η πίστη μας απέμεινε… Η θέση σου ζεστή και συνάμα άδεια! Η καρδιά σου ήταν ζεστή και για αυτό είναι εδώ πάντα μαζί μας σε κάθε σύσκεψη, σε κάθε δυσκολία, σε κάθε χαρά μας!», έγραψε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη για την δολοφονία του Καραϊβάζ

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία "πάγωσε" το πανελλήνιο. Η φωνή της "λύγισε" αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το έμαθε και τη ζωή της μετά το τραγικό συμβάν.

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε "Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα.

Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα και ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια... Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου.

Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα και εγώ».