Ζακέτα να πάρεις: Ηθοποιός της σειράς μπαίνει στη Γη της Ελιάς - Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Και είναι ένας κούκλος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζακέτα να πάρεις: Ηθοποιός της σειράς μπαίνει στη Γη της Ελιάς - Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

Μεγάλες αλλαγές φαίνεται πως θα έχουμε από εδώ και στο εξής στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς μιας και μετά την είσοδο της Χρύσας Παππά, στο καστ της σειράς πρόκειται να μπει ακόμα ένας αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά «Ζακέτα να πάρεις».

Ο λόγος για τον Βασίλη Αθανασόπουλο, ο οποίος θα υποδυθεί τον «Νικήτα» στη Γη της Ελιάς και ήδη έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς μαζί με τον τηλεοπτικό «Αλέξη», Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Ο ηθοποιός του Ζακέτα να πάρεις που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Βασίλης Αθανασόπουλος Γη της Ελιάς

Ποιος είναι ο Βασίλης Αθανασόπουλος που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι ηθοποιός. Έχει μεγαλώσει στην Αθήνα και ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε πολύ μικρή ηλικία.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μαθήματα πολέμου (2018), Ερωτευμένος Σαίξπηρ (2018), Νυφικό κρεβάτι (2019), Κάζιμιρ και Καρολίνα (2018).

«Στην Έκτη Δημοτικού μπήκα στη θεατρική ομάδα του σχολείου μου και ανεβάσαμε το «Όπως σας αρέσει» του Σαίξπηρ. Από τότε δεν έχει σταματήσει η ενασχόλησή μου με το θέατρο και πιστεύω πως ήταν πολύ σημαντική η τριβή που είχα με αυτό στα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι αποφοίτησα από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Είναι μεγάλη χαρά να διαπιστώνεις πως δίπλα σε τέτοιους συνεργάτες συνεχίζεις ακόμη να μαθαίνεις πολλά, σα να κάνεις ένα τέταρτο έτος στη σχολή, αλλά σε ένα πλήρως επαγγελματικό πλαίσιο. Από την άλλη, γνωρίζεις από κοντά τον Άνθρωπο και όχι απλώς το «μύθο γύρω από το όνομα» του εκάστοτε καλλιτέχνη. Αισθάνομαι, λοιπόν, πολύ τυχερός γι’ αυτό αφού και στις δύο περιπτώσεις, γνώρισα δυο υπέροχους Ανθρώπους», είχε πει ο ίδιος στη συνέντευξή του.