Ράδιο Αρβύλα: Κανάκης κατά Κοσιώνη - «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία...»

Την «άδειασε» για ακόμα μία φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Κανάκης κατά Κοσιώνη - «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία...»

«Θύμα» του σχολιασμού του Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα του Αντώνη Κανάκη έπεσε για ακόμα μία φορά η Σία Κοσιώνη. Λίγο καιρό μετά τα σκληρά λόγια τους για την παρουσιάστρια, λόγω του σχολιασμού που είχε κάνει για τα χιόνια (δείτε εδώ), ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν με μία ακόμα βαριά κριτική.

Αφορμή για τα νέα του «πυρά», μαζί με την υπόλοιπη παρέα της Θεσσαλονίκης, ήταν η συνέντευξη της δημοσιογράφου στην Έλενα Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά». Εκεί, η ίδια ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη θέση, όπου βρίσκεται κάθε φορά που δέχεται κριτική η κυβέρνηση, καθώς οι... αδέσποτες τη βρίσκουν ενίοτε, λόγω του γάμου της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη για τη Σία Κοσιώνη στο Ράδιο Αρβύλα

Ο Κανάκης φαίνεται πως ασπάζεται πλήρως όσους της κάνουν κριτική με αυτό ακριβώς το κριτήριο. «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία...», ξεκίνησε το λόγο του, παρουσιάζοντας αυτή τη συνέντευξη, προφανώς ειρωνικά διακείμενος προς την Κοσιώνη.

Αμέσως μετά, η εκπομπή του προέβαλε ένα απόσπασμα, στο οποίο η παρουσιάστρια επισημαίνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και, στη συνέχεια, παρουσίασε ένα μονταρισμένο βίντεο με συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοσιώνη, όπου του έκανε ερωτήσεις που... τον στρίμωχναν.

Η επίθεση που δέχθηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη

Την αγωνία έζησαν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης το βράδυ της Πέμπτης (3/2), με το δεύτερο να βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας μιας επίθεσης.

Συγκεκριμένα, σε 17 προσαγωγές μελών της αναρχικής οργάνωσης «Ρουβίκωνας», προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία, στην Πλατεία Καλλιγά στα Κάτω Πατήσια.

Μέλη της αναρχικής συλλογικότητας έκαναν συγκέντρωση έξω από καφετέρια, όπου γινόταν εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και μιλούσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Οι αναρχικοί πέταξαν τρικάκια, φώναξαν συνθήματα και ανάρτησαν πανό.

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» φώναξαν συνθήματα για την διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ενώ στους λόγους της «παρέμβασης» τους ενέταξαν και τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο εδώ.