Ξέσπασε η Λουκία Πιστιόλα: «Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση...»

Συγκινούν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε η Λουκία Πιστιόλα: «Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση...»

Στο Happy Day μίλησε η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, η οποία έκανε συγκινητικές δηλώσεις για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Ο χαμός του λατρεμένου ηθοποιού προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όλο το χώρο των ηθοποιών.

Η σύντροφος του αδικοχαμένου ηθοποιού, ακόμα όπως είναι φυσικό δε μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια, κάτι που φαίνεται από τις σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media!

Παράλληλα με τη Διονυσία, τη σύντροφο του Πάνου, απεριόριστο πόνο βγάζουν και όσοι μιλούν για εκείνον. Η Λουκία Πιστιόλα, εκτός των όμορφων σχολίων για τον εκλιπόντα ανέφερε πως βραδιά αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο Ήβη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σκηνοθέτης της παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», δεν έλειψε τιμώντας έτσι τον πρώην συνεργάτη του.

Όσα κατέθεσε η Λουκία Πιστιόλα

«Γιατί καβαλάνε μηχανές; Για πείτε σε ένα 30χρονο παιδί που είναι ηθοποιός… Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης. Τα μπαρ και τις καφετέριες που είχε δουλέψει για να ζήσει, πηγαίνοντας σε δυο και τρεις και τέσσερις δουλειές. Οι νέοι ηθοποιοί πληρώνονται τον μήνα 100 ευρώ μεικτά για να παίζουν. Πάνω στο άνθος του λοιπόν… Κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει. Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο τον Νάτση, δεν μας χρειάζεται πια, είμαι εδώ για τους συναδέλφους μου που απόψε θα χρειαστεί να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν»

Η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής για την παράσταση και τον αντικαταστάτη του Πάνου Νάτση

Μετά από κοινή απόφαση Παραγωγής & Συντελεστών, η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» θα συνεχιστεί στο Θέατρο ΗΒΗ, εις μνήμην του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη Πάνου Νάτση, που αποχαιρετίσαμε με τεράστια θλίψη, μετά την τόσο πρόωρη και αιφνίδια απώλειά του. Πιστεύουμε ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία του αγαπημένου μας Πάνου, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο επιστήθιος φίλος του, Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Η επανέναρξη των παραστάσεων θα γίνει την Πέμπτη 10/2, ενώ μία από τις προηγούμενες ημέρες στο Θέατρο ΗΒΗ θα διοργανωθεί βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον αγαπημένο μας Πάνο Nάτση.

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αναδεικνύοντας μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα. Η Μαριλού Κατσαφάδου, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, η Ανθή Σαββάκη, ο Γιώργος Σαββίδης, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Αποστόλης Ψαρρός, μαζί με την πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα, ανεβαίνουν και πάλι στη σκηνή του Θεάτρου ΗΒΗ, από την Πέμπτη 10/2, για να μας χαρίσουν ξανά το γέλιο και την αισιοδοξία που όλοι χρειαζόμαστε, στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

«Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!»

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό.

Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Η συνέχεια επί σκηνής…