«Eίχα ζητήσει από το survivor..» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για την πρόταση, που δέχτηκε από την Acun Medya

«Τώρα που το βλέπω έπρεπε να ζητήσω τα τετραπλά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Eίχα ζητήσει από το survivor..» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για την πρόταση, που δέχτηκε από την Acun Medya

Σε μια ανοιχτή συνέντευξη προχώρησε η Εύη Βατίδου στην εκπομπή mega ΚΑΛΗΜΕΡΑ, κάνοντας αναφορά στην πρόταση για survivor αλλά και για το χρηματικό ποσό, που θα την ικανοποιούσε!

Το γνωστό μοντέλο και πρώην Μις Ελλάς, διατηρεί όπως είναι γνωστό ένα κορμί φωτιά και αυτό είναι αποδέκτης πολλών σχολίων αλλά και προτάσεων. Στα social media είναι αρκετοί αυτοί, που τη φλερτάρουν βλέποντας μια τόσο όμορφη και καλο διατηρημένη γυναίκα, γεγονός που αφήνει κατά τα άλλα την Εύη Βατίδου αδιάφορη.

Σε ό,τι αφορά τις προτάσεις αναφέρθηκε και στο survivor το οποίο φέτος σκίζει. Αρνητική δε φάνηκε η Εύη Βατίδου, ωστόσο το ποσό ήταν αυτό που την κράτησε μακριά από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για το Survivor

«Είχα πρόταση για Survivor και τώρα το βλέπω και λέω για φαντάσου.

Δεν μου έδωσαν τα χρήματα που ζήτησα. Είχα ζητήσει από το Survivor τα τριπλά από όσα μου έδωσαν, τώρα που το βλέπω έπρεπε να ζητήσω τα τετραπλά».

Όσο για τη διατροφή της..;;

«Προσέχω, δεν πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό. Τρώω όταν πεινάω και όσο μου χρειάζεται. Έχω κάνει ακραία δίαιτα, ήμουν 55 κιλά και έπρεπε να πάω 50. Κάθε χρόνο που περνάει παθαίνουμε κρίση ηλικίας»

Survivor 5 trailer 12/2 - Επεισοδιακή η είσοδος της Κάτιας Ταραμπάνκο στους Κόκκινους

Το πρόσωπο που όλοι περιμέναμε (#not), η Κάτια Ταραμπάνκο, μπαίνει στο Survivor 5 το Σάββατο 12/2 για να καλύψει την οικειοθελή αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως έχει στοιχηματίσει αρκετά στο συγκεκριμένο πρόσωπο - αφού της έφτιαξε και ένα trailer όλο πάνω της - καθώς πέρυσι είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όντας πολύ καλή αγωνιστικά αλλά... θέλω να πω στον Ατζούν πως σε πολλούς δεν αρέσουν τα ξανά ζεσταμένα μακαρόνια!

Τέλος πάντων, θα δούμε πως θα πάει από τα νούμερα τηλεθέασης που μέχρι στιγμής κυμαίνονται κοντά στο 20%. Στο θέμα μας τώρα...

Στο trailer που θα δείτε κι εσείς παρακάτω φαίνεται η Κάτια να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και οι Κόκκινοι να την υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες! Ο Σοϊλέδης, δε, πολύ χάρηκε αν και κάτι μου λέει πως αυτή που δεν θα χαρεί καθόλου στην πορεία θα είναι η Μυριέλλα! Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε...