Μιχαήλ Βαρθακούρης: Το ψυχοσωματικό που φοβήθηκε μήπως του στερήσει τη ζωή

«Νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχαήλ Βαρθακούρης: Το ψυχοσωματικό που φοβήθηκε μήπως του στερήσει τη ζωή

O Μιχαήλ Βαρθακούρης γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το χώρο της τηλεόρασης, γνωστοποιώντας με τις συνεντεύξεις του στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Στον Άρη Καβατζίκη μίλησε αυτή τη φορά στη εκπομπή Πάμε Δανάη, προχωρώντας σε δηλώσεις που συγκλονίζουν για την κατάσταση της ψυχικής του υγειάς καθώς αντιμετωπίζει το σκληρό πρόσωπο των ψυχοσωματικών, σε μια ηλικία που θα μπορούσε να ζει περισσότερο ανέμελος!

Αναφερόμενος στην κατάσταση αυτή ο νεαρός, τόνισε πως δεν ήθελε αρχικά να ζητήσει βοήθεια από τους γονείς του για να μην τους ανησυχήσει, ούτε από τον αδερφό του και τραγουδιστή Νίκο, παρόλο που έχουν μια δεμένη σχέση. Οι δυο τους λόγω του επαγγέλματος των γονιών τους, έχουν περάσει πολύ χρόνο παρέα, ωστόσο για 3 χρόνια άφηνε και εκείνον στο σκοτάδι, ενώ και ο Νίκος έκρυβε πως τραγουδούσε!

Ο νέος και πολλά υποσχόμενος φωτογράφος μίλησε στην κάμερα και για την έκθεση που ετοιμάζει λέγοντας πως: «Η έκθεση ονομάζεται «πλην πυρός» γιατί στις φωτογραφίες μου έχουμε τα δυο στοιχεία, γυνή & θάλασσα, αλλά απουσιάζει το πυρ. Ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες με την τότε κοπέλα μου, μετά ασχολήθηκα για πέντε χρόνια φωτογραφίζοντας γάμους και βαπτίσεις» ενώ αποκάλυψε πως έκανε το εξώφυλλο του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, στο δίσκο του «Γέλα μου, χαμογέλα μου».

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Βαρθακούρης για το ψυχωσωματικο, που τον ταλαιπωρεί

Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασής που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω”

Δείτε τι αναφέρει ο Μιχαήλ για τη σχέση του με τη μητέρα του

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία»