Η αποκάλυψη της Φωτεινής Τσακίρη για τον σύζυγό της - «Ήταν όντως θαυμαστής μου»

«Στο πρώτο ραντεβού δεν με γνώρισε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Φωτεινής Τσακίρη για τον σύζυγό της - «Ήταν όντως θαυμαστής μου»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/02 η Φωτεινή Τσακίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it». Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα #metoo όπου απασχολεί ιδιαίτερα στον χώρο του θεάτρου ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και για την γνωριμία της με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Τσακίρη

«Πρέπει να σταματήσει το αστείο με το ότι παντρεύτηκα τον μεγαλύτερο θαυμαστή μου. Ο σύζυγός μου ήταν όντως θαυμαστής μου, αλλά φανταστείτε ότι ήταν τόσο θαυμαστής μου, που στο πρώτο ραντεβού δεν με γνώρισε.

Εγώ εκείνο το διάστημα είχα αλλάξει τα μαλλιά μου, τα είχα κάνει ξανθά και με κοιτούσε από μακριά, του χαμογελούσα και εγώ αμήχανα, θεωρώντας πως κάπου τον έχω γνωρίσει και κάτι πρέπει να πω και κάποια στιγμή τέλος πάντων πληροφορήθηκε πως είμαι η Φωτεινή.

Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το προφανές. Όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία. Σίγουρα μας πόνεσε πολύ όλη αυτή η ιστορία και μας πλήγωσε. Δεν έπεσα από τα σύννεφα αλλά δεν ήξερα και την έκταση του πράγματος γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει όταν δεν ζεις με έναν άνθρωπο».

Λίγα λόγια για τη Φωτεινή Τσακίρη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Όφενμπαχ, ενώ τόπος καταγωγής της είναι η Ορεστιάδα. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Ελλάδα, με σκοπό να ασχοληθεί με την υποκριτική. Σπούδασε στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος.

Το 1994, παράλληλα με τις σπουδές της, έλαβε μέρος στην ταινία μικρού μήκους «Θολή λογική». Έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της, τη σεζόν 1995-1996, στην αστυνομική σειρά «Δρόμοι της πόλης», του Μανούσου Μανουσάκη, στον ANT1. Από το 1998 μέχρι και το 2003, είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά του Mega Channel «Απαγορευμένη Αγάπη». Εκεί, υποδύθηκε τη Νόρα, έχοντας παρουσία στους πέντε πρώτους κύκλους της σειράς. Τις σεζόν 1999-2001, παράλληλα με την παρουσία της στην καθημερινή σειρά, πρωταγωνίστησε μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη στη νεανική σειρά «Τα παιδιά της γειτονιάς», στην ΕΤ1.

Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2005-2006, έχοντας παρουσία σε δύο σειρές. Συγκεκριμένα, υποδύθηκε την Όλγα Ράλλη στον τέταρτο κύκλο της καθημερινής σειράς «Φιλοδοξίες», ενώ την ίδια σεζόν ξεκίνησε να εμφανίζεται και στην κωμική σειρά «Πενήντα Πενήντα», στο Mega Channel. Η παρουσία της στη δεύτερη σειρά, με τον ρόλο της αυστηρής Βίβιαν Σαραντινού, την κατέστησε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό.

Τη σεζόν 2006-2007, έπαιξε στον δεύτερο κύκλο του «Πενήντα Πενήντα» και στη ρομαντική κομεντί «Μόνο εσύ», στην κρατική τηλεόραση. Ακολούθησε η κωμική σειρά «Μπαμπά μην τρέχεις», την περίοδο 2007-2008, όπου συμπρωταγωνίστησε με τον Φάνη Μουρατίδη, την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Κάρμεν Ρουγγέρη και τον Νίκο Ορφανό. Από το 2008 μέχρι το 2010, υποδυόταν την Τζένη στην αισθηματική σειρά «Λίτσα.com», στον ANT1, παίζοντας μαζί με το Μάριο Αθανασίου και τη Σοφία Φαραζή.