Σε εκπομπή του OPEN ο Γιάννης Ζουγανέλης

Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σε εκπομπή του OPEN ο Γιάννης Ζουγανέλης

Μετά τον Βαγγέλη Περρή, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Ανοιχτά», θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης 10/2, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος πρόκειται να μιλήσει για όλους και για όλα, ενώ, μάλιστα, θα σχολιάσει όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Με χιούμορ, ειλικρίνεια αλλά και με νοσταλγία, ο Γιάννης Ζουγανέλης ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τα μεγάλα βήματα της ζωή του, από τα παιδικά του χρόνια στα Πατήσια και τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική μέχρι και τη σημαδιακή γνωριμία του με τον Νικόλα Άσιμο στη Θεσσαλονίκη που τον μεταμόρφωσε καλλιτεχνικά.

Ο απολαυστικός Γιάννης Ζουγανέλης αποθεώνει τις μούσες του, τη γυναίκα του Ισιδώρα Σιδέρη και τη μοναχοκόρη του Ελεωνόρα και αναφέρει χαρακτηριστικά χωρίς κανένα κόμπλεξ πως τα νέα παιδιά τον αναγνωρίζουν ως τον «πατέρα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη»!

Με συγκίνηση εξιστορεί τις μοναδικές στιγμές που έζησε με τους αγαπημένους του φίλους Σάκη Μπουλά, Βλάσση Μπονάτσο και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγαν τόσο νωρίς από κοντά μας και μιλάει για τις αξέχαστες μουσικές βραδιές που άφησαν ιστορία στο θρυλικό κέντρο «Αχ Μαρία» των Εξαρχείων.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης τοποθετείται σε όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον καλλιτεχνικό χώρο και σχολιάζει κάποια «νέα ταλέντα που δεν ακούγονται», αποκαλύπτοντας πως έχει αρνηθεί προτάσεις για να συμμετέχει σε τηλεοπτικά show.

Ο μουσικός, συνθέτης, ερμηνευτής και ηθοποιός αφιερώνει ένα τραγούδι που έχει γράψει για την Αννίτα και το «ΑΝΟΙΧΤΑ», δεν παραλείπει να τραγουδήσει μαζί της και όμορφες μπαλάντες από τις παλιές καλές εποχές της rock σκηνής.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια πρόκειται να βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης (10/2) ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, σχολιάζοντας πως στη συνεργασία που είχαν είχε παρατηρήσει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ δυναμικό.

«Λίγο πολύ από τις συμπεριφορές των ανθρώπων καταλαβαίνεις τι μπορεί να υποβόσκει. Βλέπεις τις συμπεριφορές και λες αυτός είναι βίαιος και ενδεχομένως μπορείς να είναι βίαιος και στον τρόπο που συμπεριφέρεται με το άλλο ή το ίδιο φύλο. Χάρηκα που βγήκε όλο αυτό αλλά πιστεύω πως το ποσοστό στον χώρο μας είναι πολύ λιγότερο από το ποσοστό από την υπόλοιπη κοινωνία.

Εγώ έχω συνεργαστεί και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Ο Πέτρος είχε μία μυστήρια ενέργεια, πολύ δυναμικός στον τρόπο που στεκόταν στη ζωή και στη σκηνή. Συνεργαστήκαμε στην παράσταση Ιππείς και εκεί είχε μια τάση ήθελε να μου κόψει μία σκηνή, στην οποία εγώ είχα μεγάλη επιτυχία. Αυτό ήταν ένα σημάδι για να αντιληφθώ και άλλα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ και στο παρελθόν είχε σχολιάσει την παραβατική συμπεριφορά του ηθοποιού.