Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τον τραυματισμό που είχε στο χέρι της - «Πλέον έχω...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τον τραυματισμό που είχε στο χέρι της - «Πλέον έχω...»

Πριν από λίγο καιρό η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είχε κάνει γνωστό το γεγονός πως είχε ένα μικρό ατύχημα με το νύχι της με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Έτσι, η γνωστή Influencer το πρωί της Πέμπτης 10/02 μέσα από κάποια insta stories που δημοσίευσε αποκάλυψε τι έγινε τελικό με το ατύχημα που είχε. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα, στραβή, κουτσή και ανάποδη. Λοιπόν παιδιά, θυμάστε πριν κάποιες μέρες που είχα κατακρεουργήσει το νύχι μου;

Εκείνο το νύχι, παρότι προσπάθησα να το σώσω, βγήκε. Σήμερα το πρωί πήγα και αφαίρεσα εντελώς το νύχι μου. Θα έχω αυτά τα χέρια τις εργατιάς για τους επόμενους μήνες. Μην τολμήσει κανείς και μου πει, μου αρέσουν τα νύχια σου και έκανα και ένα μάτι στο άλλο για να με προφυλάξει». Δείτε επίσης εδώ την τρομερή αλλαγή που είχε κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη

Τούνη - Αλεξάνδρου: Ημίγυμνοι στο σαλόνι του σπιτιού τους - Η φωτογραφία που «έριξε» το Instagram

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που από την πρώτη κιόλας μέρα που αποκάλυψαν πως είναι μαζί, μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα. Αυτή τη φορά λοιπόν αποφάσισαν να ταράξουν λίγο τα νερά του Instagram και να ποστάρουν μία «καυτή» φωτογραφία.

Έτσι, η Ιωάννα Τούνη, μετά την εντυπωσιακή ανάρτηση από τα χιόνια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της, στο σαλόνι του νέου τους σπιτιού και έχουν καλυφθεί μόνο μία κουβέρτα, ενώ φαίνεται πως είναι σχεδόν γυμνοί.

«Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον Αγ.Βαλεντίνο για να κάνεις ξεχωριστή την ημέρα σου… Κάθε μέρα μπορεί να είναι εξίσου ξεχωριστή, με λίγη καλή διάθεση & μια όμορφη ατμόσφαιρα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.