Επική στιγμή στο Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης… κριτής στο GNTM

Αποκάλυψε το παράπονό του on air

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στο  Ράδιο Αρβύλα: Ο Αντώνης Κανάκης… κριτής στο GNTM

Επική ήταν για άλλη μια φορά η εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» απόψε 10/02. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισε να παραδώσει μαθήματα στιλ καθώς μεταξύ άλλων εμφανίστηκε στην εκπομπή με αποτέλεσμα να "κλέψει" τα βλέμματα.

Ωστόσο, με αφορμή το GNTM ο ίδιος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσει ένα βαθύ παράπονο προς την παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων καθώς θα ήθελε να προστεθεί στην κριτική επιτροπή.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποια στιγμή πρέπει να μου εξηγήσουν γιατί δεν βρίσκομαι σε αυτό το πόστο παρόλα αυτά δεν θα το κάνω θέμα» είπε αστειευόμενος. Το κοντρόλ θέλησε έστω για λίγα λεπτά να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και έτσι τον… έχρισε κριτή!» Δείτε επίσης εδώ τον κολλητό του Αντώνη Κανάκη που «έφυγε» πριν από 25 χρόνια

Οι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη

Κανάκης κατά Κοσιώνη - «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία...»

«Θύμα» του σχολιασμού του Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα του Αντώνη Κανάκη έπεσε για ακόμα μία φορά η Σία Κοσιώνη. Λίγο καιρό μετά τα σκληρά λόγια τους για την παρουσιάστρια, λόγω του σχολιασμού που είχε κάνει για τα χιόνια (δείτε εδώ), ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν με μία ακόμα βαριά κριτική.

Αφορμή για τα νέα του «πυρά», μαζί με την υπόλοιπη παρέα της Θεσσαλονίκης, ήταν η συνέντευξη της δημοσιογράφου στην Έλενα Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά». Εκεί, η ίδια ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη θέση, όπου βρίσκεται κάθε φορά που δέχεται κριτική η κυβέρνηση, καθώς οι... αδέσποτες τη βρίσκουν ενίοτε, λόγω του γάμου της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Κανάκης φαίνεται πως ασπάζεται πλήρως όσους της κάνουν κριτική με αυτό ακριβώς το κριτήριο. «Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία...», ξεκίνησε το λόγο του, παρουσιάζοντας αυτή τη συνέντευξη, προφανώς ειρωνικά διακείμενος προς την Κοσιώνη.

Αμέσως μετά, η εκπομπή του προέβαλε ένα απόσπασμα, στο οποίο η παρουσιάστρια επισημαίνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει κριτική στην κυβέρνηση και, στη συνέχεια, παρουσίασε ένα μονταρισμένο βίντεο με συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοσιώνη, όπου του έκανε ερωτήσεις που... τον στρίμωχναν.