Γενέθλια για τον γιο του Γιάννη Αντετονκούμπο - Η σχετική ανάρτηση

«Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον μικρό μου γιό»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για τον γιο του Γιάννη Αντετονκούμπο - Η σχετική ανάρτηση

Γενέθλια για το μικρότερο παιδί του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μariah, γιορτάζει ο μπασκετμπολίστας μέσω του πιο γλυκού post στο Instagram. Οι δυο του έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία και μας δείχνουν συχνά πυκνά από διάφορες αναρτήσεις!

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε πριν από 2 χρόνια με την έλευση του δεύτερου γιού και όλα στη ζωή τους, κατά τους θαυμαστές σίγουρα, κυλούν ρόδινα! Ωστόσο με πρόσφατη ανάρτηση, η σύζυγος του Αντετοκούνμπο προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, που αφορούσε εκείνη και κανέναν άλλον.

Πιο αναλυτικά, ως πρόσφατη μανούλα που αφιερώθηκε στα παιδιά της δεν κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης με αποτέλεσμα να ξεσπάσει δημόσια!

Κατά τα άλλα τίποτα δε μπορεί να στερήσει το χαμόγελο από την οικογένεια, μιας και σήμερα ο μικρότερος της οικογένειας γίνεται 2 ετών!

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον γιο του

Δείτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ρόλο χαζομπαμπά!

Μετά τον ολοκληρωτικό θρίαμβο στο NBA ήρθε και ο... γλυκύτερος θρίαμβος στην οικογενειακή του ζωή, αφού όπως αποκάλυπτε στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την τελική νίκη των Milwaukee Bucks, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γινόταν για δεύτερη φορά πατέρας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, άφησε τις διακοπές του στην Ελλάδα για να επιστρέψει στο πλευρό της συντρόφου του Μαράια Ριντλσπρίνγκερ, μέχρι να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους. Ενάμιση μήνα μετά βρίσκονται μαζί στη χώρα μας, κι ενώ συνεχίζεται το μπασκετικό break για τον άσο των «Ελαφιών», δεν υπάρχει... break από την πολυάσχολη ζωή με δύο μικρά παιδιά, με τον ίδιο πάντως να απολαμβάνει αυτές τις στιγμές.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Ο φακός του YOU τον συνάντησε κοντά στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, για πρώτη φορά μαζί με τους δύο γιους του και τη σύντροφό του, να μοιράζεται μαζί της τα οικογενειακά βάρη και να δείχνει έμπρακτα πως τη στηρίζει στο μεγάλωμα τους. Εκείνη από την πλευρά της δεν αφήνει στιγμή τον μάρσιπο με τον μικρό της γιο, ενώ «μαλώνει» και τον Γιάννη, χωρίς να φοβάται να του πει δημόσια να αλλάξει πάνες - αν κι εκείνος δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστεί.

Γιάννης Αντετοκούνμπο περιοδικό you