"Αδειάζει" τον γιο του ο Γιάννης Πάριος - "Δεν τραγουδάει καλά, ο Νικόλας τον έφαγε"

Όλα όσα ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Εγκαίνια είχε το βράδυ της Πέμπτης 10/2, η έκθεση φωτογραφίας «Πλην Πυρός», του γιου του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ- Άγγελου, και φυσικά όλη η οικογένεια ήταν εκεί για να στηρίξει το νέο ξεκίνημα του νεαρού καλλιτέχνη.

Ο Μιχαήλ- Άγγελος, σπάνια μιλάει στις κάμερες και δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο όταν το κάνει είναι ιδιαίτερα συγκινητικός σε ότι αφορά την οικογένεια του.

Ο Γιάννης Πάριος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και συγκεκριμένα στο Happy Day, για τους γιους τους, αποκαλύπτοντας αν ήταν αυστηρός ή όχι μαζί τους ενώ κάνει και αποκαλύψεις για το ποιος τραγουδάει καλά και ποιος όχι χαριτολογώντας.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πάριου στην έκθεση φωτογραφίας του γιου του, Μιχαήλ

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Ξέρει να ακούει καλά μουσική, να τραγουδάει καλά όχι. Τον έφαγε ο Νικόλας. Καλά ο Χάρης μας έφαγε όλους. Δεν υπάρχουν όρια για να ξεπεράσει κάποιος τον άλλον. Πιο πολλά ένσημα έχω εγώ και τους προλαβαίνω… Δεν είμαι αυστηρός, αυτοί είναι αυστηροί μαζί μου» είπε χαρακτηριστικά στις κάμερες.

Συγκινεί ο Μιχαήλ Βαρθακούρης με την εξομολόγηση για την Αλιμπέρτη

Καρπό ενός μεγάλου έρωτα του παρελθόντος αποτελεί ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης, γιός του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, οποίος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή The 2night Show.

Ο νεαρός Μιχαήλ, είναι αδερφός του Good Job Nicky, και οι δυο τους έχουν ακολουθήσει καλλιτεχνικούς δρόμους, έχοντας φυσικά το χάρισμα των γονιών τους. Ο μεγαλύτερος γιός λοιπόν, σπούδασε σκηνοθεσία, ασχολείται με τη φωτογραφία και είναι μια άκρως καλλιτεχνική φύση.

Ασφαλώς διατηρεί μια τρυφερή σχέση με τους γονείς του, ιδίως με τη μητέρα του, η οποία έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την Αθήνα και την τηλεόραση και ζει μόνιμα στη αγαπημένη της Πάρο!

Αναφορικά με την ενασχόληση του Μιχαήλ Βαρθακούρη με την φωτογραφία τονίζει πως η μητέρα του, όπως πάντα είναι εκεί στη επιλογή των παιδιών της, ωστόσο διακριτικά και με θαυμασμό! Άλλωστε η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποδείξει τι άνθρωπος είναι, είτε για την οικογένεια, είτε για τους φίλους της.

«Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία»