Ανοιχτά: "Έσπασε" μπροστά στην Αννίτα Πάνια ο Γιάννης Ζουγανέλης - "Λυτρώθηκα όταν έφυγε..."

Η αναφορά στον χαμό των φίλων του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανοιχτά:

Στο πλατό του "Ανοιχτά" και την Αννίτα Πάνια, άνοιξε την καρδιά του ο Γιάννης Ζουγανέλης, το βράδυ της Πέμπτης 10/2, με μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, τοποθετήθηκε για το επίμαχο θέμα των ημερών, σχετικά με τις καταγγελίες και τις κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για τις απώλειες που τον σημάδεψαν, αυτές των σπουδαίων φίλων του.

Τα συγκινητικά λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη στην εκπομπή "Ανοιχτά"

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις απώλειες των καλών του φίλων. Αναφερόμενος στον Σάκη Μπουλά είπε:

«Ο Σάκης δεν είναι ανάμνηση, έχει για μένα παρουσία. Εξαιρετικό! Δεν πρόσεξε τον εαυτό του ο Σάκης, δεν τον αγάπησε, για αυτό και πάντα συνιστώ να προσέχουμε τον εαυτό μας. Λυτρώθηκα όταν έφυγε γιατί δεν ήθελα να δω την παρακμή του ως ασθενή. Μιλάμε για μεγάλη περίπτωση καλλιτέχνη», είπε ενώ αναφερόμενος στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε πως το προηγούμενο βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο.

«Μεγάλη απώλεια. Ήμουν ο τελευταίος που μιλήσαμε…. Το επόμενο πρωί με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο, άνοιξα την τηλεόραση και βλέπω τον Λαυρέντη, το είδα και δεν το πίστευα», είπε φανερά συγκινημένος.

Γιάννης Ζουγανέλης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά - "Έλαβα μήνυμα από μια κοπέλα που έλεγε πως την..."

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια βρέθηκε ο λατρεμένος Γιάννης Ζουγανέλης, τη νύχτα της Πέμπτης 10/2, στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» στο OPEN. Μέσα σε όλα λοιπόν, αναφέρθηκε σε ένα μήνυμα που έλαβε στα social media και στάθηκε ικανό να τον προβληματίσει βαθιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έλαβα κάποια στιγμή ένα μήνυμα στο messenger από κάποια κοπέλα, η οποία έλεγε πως την προσέβαλα πάρα πολύ και της χάλασα τη μέρα. Την συνόδευε η στάση μου σε όλη την ζωή της. Πραγματικά κόπηκα».

Απαντάω και λέω πως δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό. Γιατί ξέρω πως είμαι και ξέρω ότι ποτέ δεν την γνώρισα αυτή την κοπέλα. Κάποια στιγμή μιλούσα στο πρόγραμμα με την κοπέλα, της δίνω το μικρόφωνο, μου παραγγέλνει κάτι και ήταν πολύ ωραίο αυτό που είπε. «Α είσαι τέλεια, μετά θα φάμε μαζί» της λέω»..
«Επειδή αυτή ήταν ευτραφής, που εγώ δεν έχω τέτοιες ρατσιστικές λογικές, νόμιζε ότι ήταν νύξη το σχόλιο μου. Νόμιζε ότι την ειρωνεύτηκα ενώ δεν υπήρχε τέτοια σκέψη. Εγώ δεν είμαι καθόλου από αυτούς τους ανθρώπους, δηλαδή αν είναι δυνατόν. Για αυτό αγωνίστηκα, να μην υπάρχει ρατσισμός σε αυτές της λογικές» συμπλήρωσε.

"Ανοιχτά"