Ξέσπασε ο Στέλιος Διονυσίου: "Υπάρχει πολύ ψευτιά και..."

Τι είπε ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής στην κάμερα του "Mega Καλημέρα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε ο Στέλιος Διονυσίου:

Ο Στέλιος Διονυσίου , μία εκ των κορυφαίων λαϊκών φωνών στη χώρα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 11/2 και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τα δεδομένα του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πατέρα του και τον αδερφό του, Άγγελο, στο διαζύγιο και τα παιδιά του, τα οποία του λείπουν, στη νέα σχέση που έχει στη ζωή του, αλλά και στα δημοσιεύματα που τον στεναχώρησαν και τον πίκραναν από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Εκτενέστερα μίλησε για την νέα σύντροφο του και για την φημολογούμενη - τελικά λανθασμένα - απομάκρυνση του από τα φώτα της δημοσιότητας και το τραγούδι.

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου στην εκπομπή "Mega Καλημέρα"

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα», ξεκαθάρισε αναφερόμενος στην επερχόμενη γιορτή των ερωτευμένων, ενώ μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του. «Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου»

Σχετικά με το χωρισμό από τη σύζυγό του, είπε ότι «Είμαι πολύ “Σουηδός”, χωρίσαμε και μέναμε μαζί λόγω των παιδιών. Μετά έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Αγγλία. Η Μαριλίτα είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη θεωρώ αδελφή μου, είναι φίλη και με τη σύντροφό μου».

Για την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα, δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά. Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου. Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου. Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι», πρόσθεσε σχετικά με δημοσιεύματα που του έχουν προκαλέσει στεναχώρια.

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου...»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» στις 22/10, βρέθηκε στην πρεμιέρα του μουσικού κέντρου στο «Περιβόλι του Ουρανού». Μεταξύ άλλων δηλώσεις έκανε και ο Στέλιος Διονυσίου όπου αναφέρθηκε στον χαμό του αξέχαστου πατέρα του. Από την άλλη κυκλοφορεί ένα απίστευτο βίντεο με τον Στέλιο Διονυσίου.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, λέγαμε και με τη μητέρα μου ότι έχει πάει περιοδεία για να παρηγορούμαστε γι΄αυτό και λείπει. Όταν χάνεις το στήριγμά σου οπωσδήποτε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα» είπε.