«Δεν έχω υπάρξει ούτε...» - Η αποκάλυψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική του ζωή

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει στα πατώματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν έχω υπάρξει ούτε...» - Η αποκάλυψη του Θεοχάρη Ιωαννίδη για την προσωπική του ζωή

Λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη πρεμιέρα για την εκπομπή «Night out» όπου αναμένεται να προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καθώς θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή όπου είδαμε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Έτσι, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει ατίθασα πράγματα στην προσωπική μου ζωή. Έχω αλλάξει χώρα για έναν έρωτα χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει στα πατώματα. Δεν έχω υπάρξει ούτε μία μέρα χωρίς σχέση. Αν δεν είμαι ερωτευμένος δεν μπορώ να λειτουργήσω».

Οι δηλώσεις του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Λίγα λόγια για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία το 1984 ενώ από μικρή ηλικία έχει ζήσει σε διάφορες χώρες εξαιτίας του επαγγέλματος των γονιών του. Σε ηλικία 15 ετών, και έχοντας τελειώσει το γυμνάσιο στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών συνεχίζοντας για τρία χρόνια το λύκειο στη Μινεσότα.

Επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Νομική Σχολή. Το 2004 δήλωσε συμμετοχή στο talent show του Mega Channel Super Idol, που στόχο είχε την ανάδειξη νέων τραγουδιστών, φτάνοντας μέχρι τα μέσα του διαγωνισμού.

Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στην Αμερική για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή New York Film Academy. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 ξεκινώντας την καριέρα του ως ηθοποιός.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2007 συμμετέχοντας στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Singles 2,1/2". Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2008-2009 όταν υποδύθηκε τον τηλεοπτικό γιο του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στον δεύτερο κύκλο της κωμικής οικογενειακής σειράς "Λατρεμένοι μου γείτονες" ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε και στο καστ της κοινωνικής σειράς "Ιατρικό Απόρρητο".

Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά "Doctor Ρούλης" ενώ έλαβε μέρος και σε μία ιστορία της σειράς "Ο πόλεμος των άστρων" μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη.

θεοχάρης εκπομπη mega