Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μοθωναίος - "Ήμουν πεζός και με παρέσυρε..."

Όσα είπε ο ηθοποιός για την νεαρή του ηλικία και την κακοποίηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μοθωναίος -

Συνέντευξη παραχώρησε ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα γοητευτικό Δημήτρης Μοθωναίος το πρωί της Παρασκευής 11/2 στο "Mega Καλημέρα". Ο ηθοποιός που ένα χρόνο περίπου πριν, έκανε το γενναίο βήμα και μίλησε για την σεξουαλικ κακοποίηση που έχει δεχτεί, μίλησε στην κάμερα για το πως ξεκίνησε να ασχοληθεί με την υπoκτριτική, τα πρώτα του βήματα και τα παράξενα που έχουν γραφτεί για εκείνον, ενώ δεν θα μπορούσε να παραλείψει το κομμάτι της κακοποίησης.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μοθωναίου στην κάμερα του "Mega Καλημέρα"


«Ήμουν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο και πέρασα στην Νομική. Είχα συμφοιτήτρια την Νάντια Κοντογεώργη και έδωσα κι εγώ. Ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε όταν είπα ότι αφήνω την Νομική για την υποκριτική. Η μητέρα μου στην αρχή όχι ιδιαίτερα.Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με πήρε τηλέφωνο η Ρέινα Εσκενάζυ να κάνω έναν ανάπηρο, της είπα όχι και μετά από μια εβδομάδα είχα σοβαρό ατύχημα. Την πήρα και της είπα, είμαι έτοιμος. Ήμουν πεζός και με πάτησε αυτοκίνητο, με παρέσυρε».

«Κάποια τραύματα (σεξουαλική κακοποίηση) δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, αυτό που συνέβη είναι ότι διαπέρασα αυτό το τούνελ. Το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα συζητήσει με κοντινούς ανθρώπους. Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους, δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει συμβεί. Ένας που κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό παιδί, δεν θα πει «πω πω Θεέ μου τι έκανα» μετά από μια συνέντευξη», είπε κλείνοντας ο ηθοποιός.

«Ναι είμαι πολύ ερωτευμένος» - Η δημόσια εξομολόγηση του για την προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 5/12 ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τον κακοποίησε σεξουαλικά αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν είμαι μέρος του προβλήματος πλέον, είμαι κομμάτι της λύσης. Σε καμία περίπτωση δεν έδειξε μεταμέλεια αυτός ο άνθρωπος.

Είναι ωραίο το κομμάτι της παρουσίασης, είναι δύσκολο και δεν είναι τόσο απλό αλλά είναι κάτι σίγουρα που με ενδιαφέρει και τώρα που το ξέρω θα μπορούσα να είμαι πιο προετοιμασμένος. Μετά το “Πρωινό” υπήρξαν πολλές προτάσεις αλλά θεώρησα ότι είναι καλύτερο να είμαι στην υποκριτική και βλέπουμε από του χρόνου.

Κάθε μέρα υπάρχει μια στιγμή ηλιαχτίδας για μένα. Κάθε μέρα είμαστε ερωτευμένος, ναι, είμαι ερωτευμένος», σχολίασε ο ηθοποιός.