Στιγμές ευτυχίας για την Αφροδίτη Λιάντου - Τι συνέβη;

Η έκπληξη που δέχτηκε την άφησε "'αφωνη"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Αφροδίτη Λιάντου - Τι συνέβη;

Η σημερινή ημέρα για την Αφροδίτη Λιάντου είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς η ίδια έχει τα γενέθλιά της αφού κλείνει 23 ετών. Την ίδια την γνωρίσαμε την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την νέα σειρά του MEGA «Η γη της Ελιάς» όπου σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία καθώς τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους.

Μάλιστα, η μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια έχει αναφερθεί πολλές φορές για την αγαπημένη της κόρη αλλά και για το γεγονός ότι ακολούθησε τα χνάρια της. Ωστόσο, δεν θα ήθελε προς το παρόν να συνεργαστεί μαζί της - Δείτε εδώ ποιος είναι ο λόγος.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λιάντου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο από την ώρα που της έκαναν έκπληξη γενεθλίων οι αγαπημένοι της φίλοι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Αφροδίτη Λιάντου για τα γενέθλιά της

«Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν...»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/12 η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα». Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε για την εμπειρία της στον χώρο της υποκριτικής καθώς την φετινή σεζόν την βλέπουμε στην σειρά «Η γη της ελιάς».

«Ήξερα από μικρή ότι θα φύγω για την Αγγλία, γιατί δεν μπορούσα να σπουδάσω εδώ αυτό που ήθελα. Η μαμά μου το είχε δεδομένο. Με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε: “Θα κάνουμε μια νέα σειρά και θέλω να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο”».

«Αν δεν είχα κάνει πρόβες με τη μητέρα μου, δεν ξέρω αν θα είχα πάρει το ρόλο. Με άγχωναν συγκεκριμένες σκηνές και το έβλεπα βήμα – βήμα».