Ashley Graham: Μας συστήνει τα δίδυμα ένα μήνα μετά τη γέννηση τους - Η τρυφερή φωτογραφία

Μητέρα τριών αγοριών πλέον

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ashley Graham: Μας συστήνει τα δίδυμα ένα μήνα μετά τη γέννηση τους - Η τρυφερή φωτογραφία

Μετά την Kylie Jenner και την ανακοίνωση πως έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, η Ashley Graham μέσα από ανάρτηση της στο Instagram, ένα μήνα μετά τη γέννηση των δίδυμων γιων της, μας τους συστήνει και εμείς λιώνουμε.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της λοιπόν διανύει η Ashley Graham, η οποία πριν από ενάμιση μήνα, στις 8 Ιανουαρίου 2022, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της, και το ανακοίνωσε με ένα story της στο Instagram. Το γνωστό μοντέλο είχε αναφέρει πως ήθελε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί, να συνδεθεί με τον σύζυγο και τα τρία αγόρια της για να επιστρέψει και να μοιραστεί την εμπειρία της με τον υπόλοιπο κόσμο.

Έτσι και έγινε, 1,5 μήνα μετά, επέστρεψε με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ashley Graham με τα δίδυμα αγοράκια της

«Malachi & Roman: Τα αγόρια μου ήταν οι καλύτεροι δάσκαλοι και οι μεγαλύτερες υπενθυμίσεις ότι μπορώ να κάνω δύσκολα πράγματα. Αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχω 3 παιδιά. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το ταξίδι της γέννησης και μετά τον τοκετό σύντομα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ashley Graham με τους γιους της

Στα stories της η Ashley ανέβασε κι άλλες φωτογραφία με τα μωράκια, όμως η πιο όμορφη όλων ήταν εκείνη στην οποία ο μεγάλος της γιος χάιδευε τους δυο μικρούς αδερφούς του.

Οι γιοι της Ashley Graham

Ashley Graham: Άλλαξε την πάνα του μωρού της μέσα σε κατάστημα

Ο λόγος για το γνωστό plus size μοντέλο Asley Graham, έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το πρώτο μωράκι της, που τώρα πια έχει μεγαλώσει. Να πούμε ότι το γνωστό μοντέλο μοιράζεται αρκετές πτυχές της μητρότητας, μέσα από το Instagram. Έτσι έκανε και εκείνη τη φορά, καθώς ανέβασε την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω.

Όπως θα δείτε στην ανάρτηση η Ashley Graham άλλαξε την πάνα του μωρού - το οποίο να πούμε πως είναι αγοράκι - μέσα στο σούπερ μάρκετ, με την ίδια να αναφέρει στην ανάρτησή της ότι ευτυχώς είχε θυμηθεί να φέρει μαζί της την τσάντα με τις αλλαξιές!