"Έσπασε" την σιωπή του ο Ράμμος για την παρουσίαση του Total Black Out - «Το έμαθα από τη μάνα μου»

«Δεν ξέρω πότε ξεκινάμε, ξέρω μόνο ότι...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Παρασκευής 11/02 ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να επιβεβαιώσει πως θα βρεθεί στο τιμόνι παρουσίασης του «Total Black Out» που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το έμαθα από τη μάνα μου προχθές. Μου λέει παιδί μου προκρίθηκες σε ένα παιχνίδι, της λέω δεν έχω δηλώσει κάπου συμμετοχή ρε μάνα και τελικά έμαθα ότι παρουσιάζω το Total Black Out. Δεν ξέρω πότε ξεκινάμε, ξέρω μόνο ότι τη Δευτέρα θα κάνουμε το trailer. Το κακό είναι ότι μιλάω πολύ γρήγορα εγώ σαν άνθρωπος και πρέπει να το φτιάξω αυτό».

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου

Τι είναι το Total Blackout

Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ποτέ να βλέπατε στην τηλεόραση, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δε θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν κι όλα αυτά σ’ ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρον, εκτός από την όραση.

Τέσσερις τολμηροί συμμετέχοντες, καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο που δε μπορούν να δουν…απολύτως τίποτα! Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο… αν καταφέρουν βέβαια να το «αναγνωρίζουν» πριν τους «καταπιεί» το απόλυτο σκοτάδι.Δράση, αγωνία, ανατροπές και φυσικά άφθονο γέλιο, τόσο για τους συμμετέχοντες αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές οι οποίοι -σε αντίθεση με τους παίκτες- θα βλέπουν τα πάντα χάριν στις τελευταίας τεχνολογίας night-vision κάμερες.

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν κουράζει το μυαλό (ούτε των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών) με ερωτήσεις και απαντήσεις, αντιθέτως σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου, επιβραβεύοντας σε μάλιστα εάν στο τέλος καταφέρεις να βγεις ο γενναίος της παρέας.