Δολοφονία Άλκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του νέου κατηγορούμενου - «Θεωρώ τον Άλκη παιδί μου»

Με τρεμάμενη φωνή μίλησε στο δελτίο του alpha

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δολοφονία Άλκη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του νέου κατηγορούμενου - «Θεωρώ τον Άλκη παιδί μου»

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη από τη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο για τον τόσο άδικο θάνατο του φοιτητή σχετικά με τον φανατισμό στα γήπεδα! Το έργο των ελληνικών αρχών βρίσκεται σε συνεχή εξελιξη με νέες συλλήψεις.

Και ενώ η αστυνομία βρίσκει τα ίχνη του 12ου δράστη, τα μέσα καθώς και ο κόσμος αγωνιούν για τις συνεχείς εξελίξεις, με μοναδικό κοινό σκοπό τη δικαίωση της ψυχής του Άλκη και της οικογένειάς του!

Μέχρι στιγμής η έρευνα των αρχών έχει ανακαλύψει τα ίχνη 12 βασικών υπόπτων, καθώς δεν είναι ένοχος μόνο ο δολοφόνος αλλά και όσοι βοήθησαν στην διενέργεια του φόνου!

Έτσι λοιπόν, ο πατέρας ενός εκ των κατηγορούμενων έσπασε τη σιωπή του και με πόνο στη φωνή του μίλησε στην κάμερα του alpha για την εμπλοκή του γιού σχετικά με τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη! Συγκλονίζει με τα όσα δηλώνει καθώς στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του Άλκη.

Τι δηλώνει ο πατέρας του κατηγορούμενου

«Δεν έχω να πω τίποτα για τον γιο μου. Πρώτα θέλω να ζητήσω χιλιάδες συγνώμη για τον Άλκη που είναι εκεί πάνω, το θεωρώ παιδί μου. Από τους γονείς του, που ξέρω τι περνάνε γιατί κι εγώ είμαι γονιός τριών παιδιών. Μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να μιλάνε σήμερα, όχι εμείς. Δε ζητάω να με συγχωρέσουν, μόνο όταν αποδειχθεί η αθωότητα φυσικά»

«Με τον γιο μου δε μιλήσαμε καθόλου. Όλο κλαίει, δύο φορές που επικοινωνήσαμε… Δε μπορούμε να τον δούμε. Ντρέπεται πάρα πολύ, γιατί μας αγαπάει πάρα πολύ και δε μπορεί να μου μιλήσει καθόλου… Πιστεύω να πάνε όλα καλά γιατί έχει πολλά στοιχεία σίγουρα ότι είναι αθώος»

Τι λέγεται για το 4ο αμάξι στο σημείο της δολοφονίας

Αποκαλύψεις για την δολοφονία του άτυχου Άλκη έκανε σήμερα στο "Καλημέρα Ελλάδα" ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, οι οποίες θα εξεταστούν και θα ανακοινωθούν επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Αλέξης Κούγιας να σημειωθεί πώς τον τελευταίο καιρό, βρίσκεται συχνά καλεσμένος σε ενημερωτικές εκπομπές, καθώς εκτός από το φλέγον ζήτημα που είναι η εξιχνίαση της δολοφονίας του Άλκη, είναι δικηγόρος υπεράσπισης και στη δίκη του Δημήτρη Λίγνάδη που διεξάγεται αυτές τις ημέρες.

Το πρωί της Παρασκευής 11/2, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου, δεν ήταν τρία αλλά τέσσερα.

Εάν ισχύει αυτό, θα προκύψει από τον έλεγχο των καμερών, είπε ο δικηγόρος.