Μαθεύτηκε η ημερομηνία που μπαίνει τέλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Ο μήνας και η ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαθεύτηκε η ημερομηνία που μπαίνει τέλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

H Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε και πάλι, αυτή τη φορά ωστόσο μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους συνεργάτες κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο, να επικοινωνεί με τον κόσμο.

Μπορεί λοιπόν να είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για το φινάλε της εκπομπής της, ωστόσο, μαθεύτηκε η ημερομηνία που θα μπει τέλος για τη φετινό σεζόν, ενώ ακόμη άγνωστο παραμένει τι θα κάνει από τους χρόνου. Αν δηλαδή συνεχίσει την εκπομπή της ή όχι.

Η ημερομηνία που μπαίνει τέλος στην εκπομπή της Μενεγάκη

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, επειδή 30 Ιουνίου είναι Πέμπτη, φινάλε θα κάνει 1η Ιουλίου που πέφτει Παρασκευή και σίγουρα μετά θα αναχωρήσει με την οικογένεια της για τα Άχλα της Άνδρου που είναι ο παράδεισος της και διατηρεί ξενοδοχείο ο σύζυγός της (δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά για να μείνετε).

Μαθεύτηκε η ημερομηνία που μπαίνει τέλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA

Η περιουσία του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος αποτελούν χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους κάνουν σπάνια κοινές εμφανίσεις ενώ λίγες είναι και οι αναφορές που κάνει η παρουσιάστρια στον αγαπημένο της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τη μικρή Μαρίνα, η οποία αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία όλης της οικογένειας μιας και είναι η μικρότερη.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Ματέο Παντζόπουλους περιουσία

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.