Παντρεύονται τελικά Κόνι Μεταξά -Μάριος Καπότσης;

Για ποιό νησί συζητούν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παντρεύονται τελικά Κόνι Μεταξά -Μάριος Καπότσης;

Ένα από τα πιο hot και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι επιτέλους πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας! Ο γάμος δεν είναι άλλωστε κάτι κρυφό, ούτε κάτι που η ίδια η Κόνι σε συνεντεύξεις της δεν έχει αναφέρει.

Η τραγουδίστρια και ο αθλητής της εθνικής ομάδας πόλο είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, καθώς, μέσα από φωτογραφίες βλέπουμε όχι μόνο πόσο ταιριάζουν εξωτερικά, αλλά και πόσο ταύτιση έχουν στις κοινές τους προτιμήσεις! Τα ταξίδια είναι σίγουρα κάτι που τους ενώνει, καθώς συνέχεια κανούν αποδράσεις μαζί, και ρίχνουν το Instagram!

Όσο για τα σενάρια γάμου; Θα ήταν ένα ευτυχές γεγονός για οποίο πρώτος και καλύτερος θα χαιρόταν ο Λευτέρης Πανταζής, πατέρας της Κόνι. Ποιος πατέρας άλλωστε δεν ολοκληρώνεται βλέποντας νυφούλα την κόρη του. Ο τραγουδιστής σίγουρα θα τρελαθεί με το γεγονός καθώς παρακαλάει για τη στιγμή αυτή (δείτε τι είπε για τον γάμο της κόρης του).

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Παντρεύεται τελικά η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση;

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το ζευγάρι αν και άλλες φορές έχει κάνει αναφορές και συζητήσεις περί γάμου, αυτή τη φορά είναι τόσο κοντά στο γεγονός, όσο ποτέ άλλοτε! Θα δούμε προς το καλοκαίρι ντυμένη στα λευκά την εντυπωσιακή τραγουδίστρια κατά πάσα πιθανότητα σε ένα από τα πιο τα αγαπημένα νησιά του ζευγαριού την Κρήτη ή τη Σαντορίνη;!

Σίγουρα αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι αλήθη θα το δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα!

Τι συμβαίνει τελικά με το δαχτυλίδι;

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (7/12) η Κόνι Μεταξά. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Μάριο Καπότση και το ενδεχόμενο να έχουν αρραβωνιαστεί.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν μερικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορεί με τον αγαπημένο της να αγοράζει δακτυλίδι μαζί με τον πατέρα της, Λευτέρη Πανταζή.

«Ο πατέρας μου πήγε να αγοράσει δαχτυλίδι. Δεν φαινόντουσαν καλά οι φωτογραφίες. Ήταν για τον γιατρό του πατέρα μου αλλά επειδή ο Μάριος είναι φίλος με τον άνθρωπο που έχει το μαγαζί, τον πήγε εκεί. Βέβαια θα έλεγα “ναι” αν μου έκανε πρόταση γάμου», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.