Η σύντροφος του Πάνου Νάτση επέστρεψε στην παλιά της ζωή - Το σπαρακτικό μήνυμα

«'Ήταν το πιο δύσκολο live της ζωής μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η σύντροφος του Πάνου Νάτση επέστρεψε στην παλιά της ζωή - Το σπαρακτικό μήνυμα

Μετα την τραγική είδηση θανάτου του Πανού Νατση σε τροχαίο με την μηχανή του, γνωρίσαμε όλοι την σύντροφο του Διονύσια, με την οποία ετοιμαζόταν να συγκατοικήσει ο άτυχος ηθοποιός.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρεται και από φίλους του ήταν πολύ ερωτευμένο! Ο ένας καμάρωνε τον άλλον για τα επαγγελματικά του, καθώς ο Πάνος Νάτσης συχνά έκλεβε χρόνο για να δει την αγαπημένη του Διονυσία να παίζει σαξόφωνο σε ένα από τα πολλά μαγαζιά, που βρισκόταν!
Η Διονυσία, τραγική φιγούρα χάνοντας τόσο νέα και άδοξα το άλλο της μισό, μη μπορώντας να συνειδητοποιησει πόσο γρήγορα συνέβησαν όλα, συχνά ξεσπάει με αναρτήσεις της στο Instagram (δείτε το μήνυμα όλο θυμό).

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα social, ως μέσο έκφρασης, ως εναν τροπο διαφυγης, ανακοίνωσε στους φίλους της πως θα κάνει στο Πόρτο Ράφτη την πρώτη της εμφάνιση, μόλις 14 ημέρες μετά το τροχαίο του καλού της.

Με το πέρας της εμφάνισης η Διονύσια κάνει ένα story όλο νόημα!

Το story της Διονυσίας

Το story της Διονυσίας

H επανεμφάνιση της Διονυσίας

«Τον αναγνώρισε από ένα μέλος του σώματός του»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (1/2) ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χαμό του Πάνου Νάτση και στην επικοινωνία που είχε με την σύντροφό του Διονυσία, η οποία ήταν και αυτή που αναγνώρισε το πτώμα του.

Όπως εξήγησε ο Άκης Δείξιμος, η Διονυσία είναι κολλητή του. Εκείνη και ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχαν μάλιστα κάνει σχέδια για να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια (δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε μετά τον θάνατό του).

«Η Διονυσία, η κοπέλα του, είναι κολλητή μου φίλη, αυτό το διάστημα είμαι κι εγώ κοντά της. Πήρα την Διονυσία τυχαία τηλέφωνο να δω τι κάνει, το σηκώνει με κλάματα. Εκείνη την ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο, μόλις την είχαν καλέσει για να αναγνωρίσει το πτώμα του Πάνου.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τον αναγνωρίσει. Η αλήθεια είναι ότι τον αναγνώρισε από μέλος του σώματός του ουσιαστικά. Δυστυχώς, δεν αναγνωριζόταν.

Ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Σύντομα θα μετακόμιζαν στο σπίτι τους. Νομίζω ότι η Διονυσία δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.