Ηλίας Καμπακάκης: Συγκλονίζει η πρώην γυναίκα του - «Με χτύπησε ενώ είχα το παιδί στην αγκαλιά μου..»

«Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηλίας Καμπακάκης: Συγκλονίζει η πρώην γυναίκα του - «Με χτύπησε ενώ είχα το παιδί στην αγκαλιά μου..»

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση της πρώην γυναίκας του Ηλία Καμπακάκη, Αμαλία Τουράνη περί ξυλοδαρμού και απουσίας του τραγουδιστή στο μεγάλωμα της κόρης τους! Η πρώην σύζυγος δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τα όσα βίωσε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο Open Weekend.

Μετα το κίνημα metoo στην Ελλάδα, όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν για περιστατικά έμφυλης βίας δημόσια. H περίπτωση αυτή μας θυμίζει αντίστοιχη καταγγελία από τη γυναίκα του Κώστα Δόξα (δείτε τη φρίκη που βίωνε). Μια νέα είδηση ξυλοδαρμού λοιπόν, που κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι αφορά και στην πρώην του Καμπακάκη με την οποία έχουν φέρει στην ζωή την μικρή Κλεοπάτρα.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τις τραυματικές εμπειρίες, που τις προκάλεσε ο τραγουδιστής κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς και την συνολική απουσία του από την ανατροφή της κόρης τους και του προβλήματος υγείας, που ο ίδιος μας είχε γνωστοποιήσει!

Τα λόγια της Αμαλίας Τουράνη

«Με την βοήθεια του κόσμου φτάσαμε στην Αμερική το 2018. Απλά μέχρι να φτάσουμε, έκανα έναν μεγάλο αγώνα για να βγάλω τον ερανικό λογαριασμό. Δεν τον είχα σύμμαχό μου πουθενά σε όλο αυτό. Εκείνος συνέχιζε τα Live του γιατί δεν ήθελε να τα αφήσει για να γυρίσει και να μείνει στην Αμερική.

Παρόλα αυτά, του άλλαξαν την γνώμη κάποιοι άνθρωποι, όταν είδαν σε τι τραγική κατάσταση ήταν η κόρη μας, Κλεοπάτρα στο τελικό στάδιο μετά από χημειοθεραπείες που έκανε. Έκοψε εντελώς επικοινωνία με το παιδί. Σταμάτησε να δίνει διατροφή, σταμάτησε να την υποστηρίζει. Καταρράκωσε το παιδί το οποίο προσπαθεί να επικοινωνήσει επί δύο χρόνια μαζί του»

«Το 2010 που ήμουν έγκυος και μέναμε στο σπίτι μου, ήταν πολύ βίαιος, με αποκορύφωμα μια μέρα που με χτύπησε πάρα πολύ. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και έκανα μήνυση. Πήγα σε Ιατροδικαστή στον καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέγραψε το περιστατικό, με εξέτασε και όντως υπάρχει ιατροδικαστική εξέταση πάνω μου

«Δεν υπήρχε γάμος, διαλύθηκε ο γάμος μας γιατί εγώ όταν ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος με χτύπησε. Ήταν όλα έτοιμα σε δυο μήνες παντρευόμασταν. Μόλις είχαμε αρχίζει να μοιράζουμε τα προσκλητήρια, διαλύθηκαν όλα. Αφού γεννήθηκε το παιδί και τα ξαναβρήκαμε για 40 μέρες, με χτύπησε ενώ είχα την Κλεοπάτρα στην αγκαλιά μου, σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι»

Οι αναρτήσεις της πρώην συζύγου

Μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύζυγος του Ηλια Καμπακάκη, κατήγγειλε τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό την εποχή που ήταν έγκυος στην κόρη τους.

Την ίδια στιγμή, στις αναρτήσεις της εξηγεί πως ο τραγουδιστής είναι εδώ και καιρό εξαφανισμένος και αδιαφορεί εντελώς για την κόρη του, ενώ μάλιστα απουσίαζε και από το τελευταίο ταξίδι που έκανε η κόρη τους για ιατρικούς λόγους, ενώ στο παρελθόν ο Ηλίας Καμπακάκης έκανε συχνά αναρτήσεις με την κόρη του.

«Το 2010 και ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών), μετά από καυγά που είχαμε με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες, οι τότε γείτονές μου). Προσπαθούσα να βγω απότ ο σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά. Προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητο μου και ήρθε με το δικό του και μου τράκαρε το πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω.

Όλα αυτά υπάρχουν γραπτώς στο ΑΤ Καλαμαριάς γιατί στη συνέχεια του έκανα μύνηση στην αστυνομία. Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτη την φορα δεν φοβηθηκα να τα ανεβασω. Σας ευχαριστω για την δυναμη», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια κάτω από τις αναρτήσεις της.