Η αλλαγή στην ανάρτηση των Πυξ Λαξ για τον ντράμερ που κατηγορείται για παρενόχληση

Παίζουν με τις λέξεις «που» και «αν»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η αλλαγή στην ανάρτηση των Πυξ Λαξ για τον ντράμερ που κατηγορείται για παρενόχληση

Η είδηση για τον ντράμερ από το θρυλικό συγκρότημα Πυξ Λαξ (δείτε εδώ το πρόσωπό του) απασχολεί τις τελευταίες ώρες! Αναμφίβολα οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για παρενοχλήσεις από πολλά και διαφορετικά πρόσωπα είναι αμέτρητες. Πόσο μάλλον όταν αυτές αφορούν γνωστά πρόσωπα, αγαπημένα στο κοινό προκαλείται σάλος.

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, η επίσημη σελίδα του συγκροτήματος προέβη σε ανακοίνωση στο Facebook μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας, δηλώνοντας πως έχει αλλάξει μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια τόσους πολλούς συνεργάτες, συνεπώς είναι αδύνατο να γνωρίζει τη δράση τους εκτός των μουσικών πραγμάτων, για τον καθένα!

Και ενώ αυτή η δήλωση έπεισε πολύ και το κοινό δεν ξέσπασε για συγκάλυψη, το συγκρότημα θεώρησε πως έπρεπε να ανασυντάξει την ανακοίνωση . Ουσιαστικά έγινε ένα παιχνίδι λέξεων, αφού το κύριο σώμα του κειμένου δεν άλλαξε, παρά μόνο κάποιοι σύνδεσμοι.

Δείτε την τελική ανάρτηση από το συγκρότημα

Πυξ Λαξ ανάρτηση

Η πρώτη επίσημη ανάρτηση, πριν την αλλαγή

«Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με χθεσινά και σημερινά δημοσιεύματα που σοκαρισμένοι είδαμε και αναφέρουν το όνομα της μπάντας. Οι Πυξ Λαξ ιδρύθηκαν το 1989 και ήταν ο Μπάμπης Στόκας ο Φίλιππος Πλιάτσικας κι ο Μάνος Ξυδούς με εκπρόσωπο του συγκροτήματος το Νίκο Λώρη. Στα 30 και πλέον αυτά χρόνια έχουμε συνεργαστεί με εκατοντάδες μουσικούς και τεχνικούς.

Ο συγκεκριμένος μουσικός που αναφέρεται στα δημοσιεύματα έχει πάψει να συνεργάζεται με το συγκρότημα εδώ και 10 χρόνια. Από το Μάρτιο του 2012 για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν. Τον πρώτο λόγο έτσι κι αλλιώς σ΄ αυτά τα θέματα έχει η δικαιοσύνη.

Το πιο βασικό και σημαντικό για μας αυτή την ώρα όμως είναι ότι θέλουμε να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας και την βαθιά μας λύπη σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι αν βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του, όπως και σε κάθε θύμα τέτοιων καταστάσεων που δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν και μας συγκλονίζει κάθε φορά».