Οι "αιχμές" της Κατερίνας Καραβάτου on air: «Καλύτερα να ξεκαθαρίζονται αυτά τα πράγματα νωρίς για να μην...»

«Νομίζεις ότι θα συνεχίσεις και μαθαίνεις αργά πως δε θα γίνει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οι

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12/02 η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να αναφερθεί σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή καθώς πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα η ίδια να θελήσει να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από την εκπομπή «Τι λες τώρα».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ να πω ότι επειδή πάντα δουλεύεις για τον επόμενο εργοδότη σου ή project σου, φυσικά και θα συζητήσεις. Αλλά να έχεις κεραίες ανοιχτές γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων Σταματίνα και δεν μιλώ για εσένα.

Για άλλους που άλλα νόμιζαν κι άλλα τους ήρθαν και τα έμαθαν ξαφνικά στη διάρκεια. Λέμε τώρα. Αλλά νομίζεις ότι θα συνεχίσεις και δεν συνεχίζεις και το μαθαίνεις κι αργά. Καλύτερα να ξεκαθαρίζονται αυτά τα πράγματα νωρίς για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Έχω κι εγώ κάποια βιώματα σε αυτήν τη ζωή».

«Με την Κατερίνα πιο πολύ ήμασταν μαζί στην εκπομπή παρά τις υπόλοιπες ώρες»

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος στην Κυπριακή τηλεόραση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου. Την ίδια στιγμή μίλησε για την τριβή τους στην εκπομπή.

Προς το παρόν δεν έχουν ξεκαθαρίσει τον λόγο για τον οποίο χώρισαν, ωστόσο και οι δύο έχουν εξηγήσει πως νοιάζονται ο ένας για τον άλλον.

«Λέγαμε πολλές φορές με την Κατερίνα ότι πιο πολύ είμαστε μαζί τα πρωινά στην εκπομπή παρά τις υπόλοιπες ώρες. Και εγω είχα πει ότι δεν αντέχω γι’ αυτό και είχα πει ότι δεν θα ξανακάνω πρωινό.

Το ότι δυο μεγάλοι άνθρωποι αποφασίζουν να μην είναι μαζί για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους δεν έχει να κάνει καθόλου με τα παιδιά.

Το 2018 είχα μια περιπέτεια υγείας που με έβαλε δε μια διαδικασία να σκεφτώ και να αποφασίσω πως ότι είναι που θα ήθελα να κάνω, θα πρέπει να το κάνω τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.