''Ξέσπασε'' η Τζένη Καζάκου - «Είναι ανόητο να...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
''Ξέσπασε'' η Τζένη Καζάκου - «Είναι ανόητο να...»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε, το πρωί του Σαββάτου 12/2, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Τζένη Καζάκου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειράς του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Η νεαρή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένεια της και την επιτυχία των ρόλων στους οποίους συμμετέχει. Η Τζένη Καζάκου είναι κόρη της Τάνιας Τρύπη και του Κωνσταντίνου Καζάκου και εγγονή της σπουδαίας και αξέχαστης Τζένης Καρέζη και του επίσης σπουδαίου Κώστα Καζάκου.

Οι δηλώσεις της Τζένης Καζάκου

«Ήταν ωραίο και τρομακτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή, ότι για παράδειγμα μπορεί να βγω για ένα ποτό, να με βγάλουν μία φωτογραφία και αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου ή για να με εκθέσουν. Ίσως να με τρόμαξε επειδή από πολύ μικρή ήμουν στο φως της δημοσιότητας» είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Καζάκου και πρόσθεσε για την εποχή που πήγαινε σχολείο: «Οι συμμαθητές μου αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ότι ήμουν εγγονή της Τζένης Καρέζη».

Σε ό,τι αφορά τον χωρισμό των γονιών της είπε: «Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν πολύ καλά. Επειδή έμενα με την μαμά μου, ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ φυσιολογικό όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πλέον χαρούμενοι μαζί να χωρίζουν. Εάν οι γονείς είναι καλά, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά δεν είναι χαζά, αντιλαμβάνονται».

Για την οικογένεια της είπε: «Είναι ανόητο να με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου», ενώ παραδέχτηκε ότι έχει πολλούς δαίμονες που την κάνουν να αγαπάει το σκοτάδι, καθώς ακόμα τη συγκινεί ότι έχει πόνο.

Η αναφορά της ηθοποιού στη γιαγιά της

Στην εκπομπή «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Καζάκου η οποία μέσα σε όλα μίλησε για τα πρώτα βήματα στον χώρο της υποκριτικής αλλά και στην τηλεόραση.

Επιπλέον, η ίδια αναφέρθηκε και στην αγαπημένη της γιαγιά καθώς με το πέραμα του χρόνου αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι συγκρίνουν την ομοιότητά τους.

Η Τζένη Καζάκου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόλις μίλησα με το Μιχάλη (Ρέππα) αρχίσαμε να γελάμε από τα πρώτα λεπτά που μιλήσαμε είχαμε τρομερή χημεία», είπε η Τζένη Καζάκου και στη συνέχεια μίλησε για το πως έλαβε τον ρόλο στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

«Δεν διαβάζω με τα σενάρια με τους γονείς μου. Θέλω να το κάνω μόνη μου. Είναι ένας δικός μου δρόμος. Ο παππούς μου ήταν καθηγητής μου στη σχολή στο πρώτο έτος. Δεν ήξερα πως να του απευθύνομαι». Φυσικά αναφέρθηκε και στην γιαγιά της, την αείμνηστη Τζένη Καρέζη, μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς που λατρεύεται μέχρι και σήμερα.

«Έχω ακούσει άπειρες ιστορίες για τη γιαγιά μου και είναι σαν να την έχω γνωρίσει. Με τρομάζει το πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είναι δύσκολο να φύγω από αυτό και να είμαι η Τζένη. Είναι σαν να έχω μία ταμπέλα», είπε.