Αργύρης Πανταζάρας: Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στον Σασμό

Έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αργύρης Πανταζάρας: Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στον Σασμό

Μετά τις αποκαλύψεις του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, «Σασμός», ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένα από τα πρόσωπα κλειδιά που εισβάλλουν στη σειρά σε νέο ρόλο έκπληξη. Ο ηθοποιός, μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πιο συγκεκριμένα μέσω των Instastories επιβεβαίωσε την είσοδο του στη σειρά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Η ανάρτηση του Αργύρη Πανταζάρα στο Instagram

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, τα γυρίσματα για τον ηθοποιό έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η παρουσία του στον Σασμό πρόκειται να φέρει πολλές εντάσεις και μεγάλες ανατροπές για τους πρωταγωνιστές. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός θα κάνει την εμφάνισή του γύρω στις αρχές Μαρτίου.

Στην φωτογραφία που ανέβασε, το μεσημέρι της Παρασκευής 11/2, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε την μηχανή της υπηρεσίας του Αργύρη Πανταζάρα, ως υπαστυνόμου Μάκη Χριστογιάννη.

«Το ζήτησα από την παραγωγή μου το φέρανε στο κουτί», έγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός, με ένα δεύτερο σχόλιο να λέει «Έρευνα ρόλου».

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Αργύρης Πανταζάρας από τα γυρίσματα του Σασμού.

Ο ρόλος του Αργύρη Πανταζάρα στον Σασμό

Στην σειρά Σασμός πρόκειται να εισβάλλει στα επόμενα επεισόδια ο Αργύρης Πανταζάρας, που πρόκειται να υποδυθεί τον υπαστυνόμο Μάκη Χριστογιάννη.

Στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), έρχεται νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα».

Ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται στο Τμήμα ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης και τον υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας. Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Στα επόμενα επεισόδια, εκτός από την εισβολή του Αργύρη Πανταζάρα, πρόκειται να δούμε ακόμη έναν θάνατο.

 Ο ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά του ALPHA