"Παλάτι" το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Το εντυπωσιακό ξύλινο δάπεδο

Σαν να βγήκε από παραμύθι!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαίνεται πως διανύει μια αρκετά ευχάριστη περίοδο τον τελευταίο καιρό καθώς πέρα από το γεγονός ότι είναι άκρως ερωτευμένη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τα πάει επίσης αρκετά καλά επαγγελματικά παρουσιάζοντας την μαγειρική εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ καθώς έχει χαρίσει πολλά γέλια.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς πολλές φορές της αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Συγκεκριμένα, έχει ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, στις οποίες κυρίως πρωταγωνιστεί το πανέμορφο σκυλάκι της. Μάλιστα, θα δείτε παρακάτω πως στο σπίτι κυριαρχεί το ξύλινο δάπεδο και γενικώς αντικείμενα ξύλινα και στους τοίχους υπερτερεί το λευκό χρώμα.

Αυτό είναι το λαμπερό σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το μυστικό που την έκανε να «ξεφουσκώσει» - Η «μαγική» δίαιτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά (δείτε εδώ το σώμα της με μαγιό). Η παρουσιάστρια συνδύασε την επιστροφή της στην τηλεόραση με ένα ολικό makeover.

Η αλήθεια είναι πως και η ίδια έχει παραδεχθεί ότι ήταν "στρατιώτης" στη διατροφή της προκειμένου να φτάσει τον στόχο της και το κατάφερε με το παραπάνω.

Τρώει χωρίς να πιέζεται, αλλά σε γενικές γραμμές ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις καθημερινές απαιτήσεις του οργανισμού της, και δεν αμελεί τα γεύματα που της χρειάζονται. Το διατροφολόγιο του καθενός μπορεί να είναι προσωπικό, κομμένο και ραμμένο στις εκάστοτε ανάγκες του, ωστόσο ρωτήσαμε και μάθαμε τι τρώει ενδεικτικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα σε μία μέρα, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές του διατροφολόγου της Δημήτρη Πέππα.

  • Πρωινό: Κουλούρι Θεσσαλονίκης ή τοστ με ψωμί ολικής άλεσης
  • Δεκατιανό: 20 γρ. μαύρη σοκολάτα ή 1 φρούτο (π.χ. μπανάνα)
  • Μεσημεριανό: Μπιφτέκι με σαλάτα
  • Βραδινό: Ομελέτα με 3 ασπράδια, μανιτάρια, πιπεριές ή σαλάτα με σπανάκι και 1/2 αβοκάντο

Tip: Πίνει πολύ νερό. Τα ροφήματα όπως το τσάι και το χαμομήλι βοηθούν παράλληλα στην αποτοξίνωση του οργανισμού.