Χαμογέλα και Πάλι: Ένταση ανάμεσα σε Χρηστίδου και Ρούβα - «Μα, τι λες...»

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Χαμογέλα και Πάλι: Ένταση ανάμεσα σε Χρηστίδου και Ρούβα - «Μα, τι λες...»

Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, το πρωί του Σαββάτου 12/2, για μια αποκλειστική συνέντευξη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος έκανε κάποιες δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν προκαλέσει σάλο, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την οικογένεια του. Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν το γεγονός ότι η κόρη του τραγουδιστή Αναστασία είναι ίδια εκείνος, με τον Σάκη Ρουβά να διαφωνεί κάθετα.

Η διαφωνία της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Σάκη Ρουβά για την ομοιότητα του με την Αναστασία

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς δεν βλέπει την ομοιότητα που έχει με την κόρη του, Αναστασία, με τον τραγουδιστή να λέει χαρακτηριστικά:

«Αμα βάλεις την Κάτια με την Αναστασία δίπλα δίπλα, είναι ολόιδιες».

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για τον αδερφό του

Το μεσημέρι της Τετάρτης 9/02 ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή του αδερφού του, Απόστολου Ρουβά στο φετινό Survivor 5 καθώς δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα.

«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο.

Θέλω να σου πω ότι και εγώ, παρόλο που ξέρω τον αδερφό μου και μεγαλώσαμε μαζί, έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και κάπως έχει αλλάξει και ο τρόπος που τον βλέπω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι και ο ίδιος έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του αυτή τη στιγμή».