Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ξέσπασε ο Μοθωναίος κατά του Ρουβά: «Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»

«Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία;»

Ξέσπασε ο Μοθωναίος κατά του Ρουβά: «Καλύτερα να τραγουδάμε παρά να μιλάμε»
News 12.02.2022 22:29
Από Ίρις Βίλα

Οι σημερινές δηλώσεις 12/02 του Σάκη Ρουβά με αφορμή τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν δίστασαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός. Έτσι, ο Δημήτρης Μοθωναίος λίγο αργότερα ξέσπασε φανερά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagran καθώς θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον.

Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μοθωναίου κατά του Σάκη Ρουβά

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις σημερινές 12/02 του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τα όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη»

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ανάρτηση Σάκη Ρουβά

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Μοθωναίος: «Έχω συγχωρήσει τους κακοποιητές μου αλλά...»

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μοθωναίος - "Ήμουν πεζός και με παρέσυρε..."

Share