Ο Νίκος Τερζής απαγόρευσε απο Σάκη Ρουβά να λέει τραγούδια του - Η ανακοίνωσή του

«Πράττει ήδη η δικηγόρος μου».

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Νίκος Τερζής απαγόρευσε απο Σάκη Ρουβά να λέει τραγούδια του - Η ανακοίνωσή του

Μετά τις δηλώσεις του Ρουβά για τη σχέση του με τον Λιγνάδη στη εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Χαμογέλα και Πάλι, ξέσπασε κύμα αντιδράσεων στο twitter με το κοινό να ξεσπάει κατά του Ρουβά, καθώς δεν περίμενε με τίποτα τέτοιες δηλώσεις για έναν φερόμενο κακοποιητή (δείτε τις έντονες αντιδράσεις).

Ο τραγουδιστής μπορεί να σκέφτηκε να εκφράσει μια πολύ προσωπική του σκέψη, ωστόσo δεν σκέφτηκε το κόστος αυτής, ιδιώς για την καριέρα του! Τα τραγούδια, που μετράει μέχρι σήμερα είναι αμέτρητα, καθώς και η πορεία του μεγάλη για να γκρεμιστεί με μια δήλωση. Η πρώτη όμως αρνητική κίνηση στο πρόσωπό του είναι γεγονός!

Ο στιχουργός Νίκος Τερζής, ο οποίος έχει συμβάλλει με τους στίχους του στην μέχρι σήμερα επιτυχία του Σάκη, αντιδρά με μια ανάρτηση και αναφέρει πως θα κινηθεί νομικά με σκοπό να μην τραγουδάει πια τα τραγούδια του.

Δείτε το post του Νίκου Τερζή

«Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;»

Νίκος Τερζής

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις σημερινές 12/02 του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τα όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη»

Ανάρτηση Σάκη Ρουβά