Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους

Κόλλησε για δεύτερη φορά κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους

Δύσκολες στιγμές περνάει η Χριστιάνα Αριστοτέλους, καθώς για δεύτερη φορά (στην πρώτη κόλλησε και την οικογένεια της) μέσα σε λίγους μήνες κόλλησε κορωνοϊό με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μπει σε καραντίνα και να λείψει μερικές ημέρες από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αλλά και τις οικογενειακές.

Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία της με την μάσκα προστασίας, ενημερώνοντας μάλιστα τους τηλεθεατές πως θα τα πουν σύντομα.

Η ανακοίνωση της Αριστοτέλους για τον κορωνοϊό

«Κορωνοϊός γύρος δεύτερος. Για δεύτερη φορά θετική μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και όσοι το περνάμε, να το περνάμε ήπια. Θα τα πούμε ξανά τηλεοπτικά σε λίγες μέρες Θεού θέλοντος…!».

Με κορωνοϊό η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Λίγα λόγια για την Χριστιάνα Αριστοτέλους

Η εν λόγω παρουσιάστρια είχε μπλέξει με θρησκευτική αίρεση όταν ήταν έφηβη. Σε τέτοιο σημείο είχε προσηλωθεί σε αυτό, που πήγαινε στο σχολείο διαβάζοντας την Καινή Διαθήκη.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους (γενν. Λευκωσία, 24 Σεπτεμβρίου 1983) είναι Κύπρια παρουσιάστρια & πρώην μοντέλο. Το 2001 κατέκτησε τον τίτλο Miss Cyprus στα κυπριακά καλλιστεία και εκπροσώπησε την Κύπρο στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Miss World που έγινε στη Νότια Αφρική.

Σε ηλικία 23 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει δημοσιογραφία. Τη σεζόν 2007-2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ελληνικού MEGA, «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Από το 2008 ζει μόνιμα στην Κύπρο. Για πολλά χρόνια εργάστηκε στο κανάλι MEGA Κύπρου, παρουσιάζοντας εκπομπές όπως «Περνάμε καλά» (2009-2012), «Για σένα» (2009-2016) και «DanSing for you» (2011-2016) και «Star Kypros-Feel Fantastic» (2011-2015) Από το 2016 παρουσιάζει την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στο κανάλι ALPHA Κύπρου μέχρι και σήμερα ενω τον Σεμπτέμβριο του 2019 παρουσίασε το βραδυνό σόου SOUNDTRACK OF LOVE μέσα απο την συχνότητα του ALPHA Kύπρου.

Είναι παντρεμένη με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: την Μελίνα (γενν. 7 Οκτωβρίου 2017) και τον Ανδρέα (γενν. 24 Απριλίου 2019).