Οργισμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά - «Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν»

Ξέσπασε κατά του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Οργισμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά - «Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει τόσο από τους χρήστες των social media όσο από γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής showbiz με αφορμή τις χθεσινές 12/02 δηλώσεις του Σάκη Ρουβά όπου αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη αναφορικά με το κίνημα #metoo στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ξέσπασαν φανερά εναντίον του Σάκη Ρουβά ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος αποφάσισε να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στα πράγματα που συνέβησαν.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικότ του λογαριασμό στο instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι χημικοί εθισμοί βλάπτουν τον εθισμένο, οι συμπεριφορικοί εθισμοί βλάπτουν τρίτους. Επίσης, “Λό-λα να ένα μήλο”»

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τον Σάκη Ρουβά

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη

Την σιωπή του "έσπασε" ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετά από τον κακό χαμό που δημιουργήθηκε με τις σημερινές 12/02 του δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» με αφορμή τα όσα ανέφερε για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί δημόσια καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη»

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ανάρτηση Σάκη Ρουβά