Snoop Dogg: ''Έσπασε'' τη σιωπή του για την καταγγελία που δέχθηκε για σεξουαλική επίθεση

Τι υποστηρίζει ο γνωστός ράπερ;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Snoop Dogg: ''Έσπασε'' τη σιωπή του για την καταγγελία που δέχθηκε για σεξουαλική επίθεση

Όλο και περισσότερες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης βγαίνουν στον αέρα όσο περνούν οι ημέρες, με πιο πρόσφατη την καταγγελία 12 μαθητριών σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, που όπως υποστηρίζουν έπεσαν θύματα του καθηγητή τους. Ωστόσο και το Hollywood δεν πάει πίσω, καθώς, σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την είδηση της σεξουαλικής επίθεσης που έκανε ο Snoop Dogg σε μια χορεύτρια σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ίδια.

Ο πασίγνωστος ράπερ μέσω ενός εκπροσώπου αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κοπέλας και υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα θέλει απλώς να εκμεταλλευτεί την φήμη του για να βγάλει χρήματα.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Snoop Dogg για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

«Οι ισχυρισμοί… για σεξουαλική επίθεση από τον Κάλβιν Μπρόουντους (γνωστός ως Snoop Dogg), είναι απλώς αβάσιμοι», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Snoop Dogg στο Page Six και πρόσθεσε:

«Φαίνεται να είναι μέρος ενός σχεδίου για να πλουτίσει και για να εκβιάσει τον Snoop Dogg ακριβώς πριν εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl αυτής της Κυριακής».

«Για να είμαι σαφής, ο κ. Κάλβιν Μπρόουντους δεν είχε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή με την ενάγουσα. Το σχέδιο είναι επαίσχυντο. Η προσπάθειά της να χρησιμοποιήσει τα δικαστήρια για να προωθήσει αυτό το σχέδιο είναι επίσης επαίσχυντη και αδικεί τα πραγματικά θύματα που αξίζουν να γίνουν πιστευτά», είπε καταλήγοντας στην δήλωση του.

Η καταγγελία της χορεύτριας

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού από μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, σεξουαλική κακοποίηση από τον Snoop Dogg και τον συνεργάτη του Don «Magic» Juan καταγγέλλει ότι δέχθηκε το 2013 μία χορεύτρια, μετά από μία συναυλία στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την ίδια όταν αρνήθηκε να ικανοποιήσει τον τραγουδιστή εκείνος ξέσπασε πάνω της πιέζοντάς την να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η χορεύτρια αποκρύπτοντας το πραγματικό της όνομα για λόγους ανωνυμίας, μίλησε στο ΤΜΖ, αναφέροντας πως μετά από μία συναυλία ξύπνησε στο σπίτι του Don «Magic» Juan και καθώς προσπαθούσε να φύγει, δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η ίδια ήταν πάρα πολύ κουρασμένη χωρίς να γνωρίζει το και θέλησε να επιστρέψει στο κρεβάτι, όταν όμως ξύπνησε ο Κάμπελ προσπαθούσε να βάλει το μόριό του στο στόμα της.

Στην αντίστασή της η κοπέλα βρήκε τον Κάμπελ να της προτείνει να πάει μαζί του στο στούντιο του Snoop Dogg, λέγοντας της: «Θα γίνεις το κορίτσι του για αυτή τη βραδιά και θα εκτοξεύσει την καριέρα σου». Η νεαρή χορέυτρια τότε, φοβούμενη μήπως καταστραφεί η καριέρα της τον ακολούθησε.

Αφού έφτασαν στο στούντιο η κοπέλα κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα, όπου όπως καταγγέλλει ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο Snoop Dogg με κατεβασμένο το εσώρουχό του. προσπάθησε να φέρει το μόριο του στο πρόσωπό της, με την ίδια να συμπληρώνει ότι όταν κατάλαβε πως δεν θα τα καταφέρει, αυνανίστηκε μπροστά της και ολοκλήρωσε την πράξη του πάνω της, στο στήθος και στο πρόσωπό της.

Ο ίδιος ο Snoop Dogg από την μεριά του αρνείται τις κατηγορίες ενώ προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου υποστήριξε ότι η καταγγελία της γυναίκας είναι ψευδής και έχει οικονομικό όφελος.