Η αποκάλυψη της Καραβάτου on air: «Ο δικός μου χωρισμός είναι πολύ...»

«Δεν το σκέφτεσαι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα είναι μαζί με τα παιδιά σου;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Καραβάτου on air: «Ο δικός μου χωρισμός είναι πολύ...»

Στην σημερινή εκπομπή του «Τι λες τώρα» η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μια εξομολόγηση on air για τον δικό της χωρισμό αλλά και για το μεγάλωμα των παιδιών της με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα της εκπομπής του MEGA.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Εγώ δεν μπορώ να σας μιλήσω γιατί ο δικός μου χωρισμός είναι πολύ πρόσφατος και μετρά κάποιους μήνες. Αλλά νομίζω ότι μόνο έτσι μπορεί να πάει κάτι μπροστά και να προστατεύσεις τα παιδιά που εσύ έχεις πάρει την ευθύνη κι έχεις φέρει στον κόσμο.

Δεν είναι μόνο ανδρικό προνόμιο, αυτό το σκεφτόμαστε κι εμείς οι γυναίκες συγγνώμη. Μα εγώ πως να μην το έχω σκεφτεί παιδιά; Δεν το σκέφτεσαι ποιος θα είναι ο επόμενος που θα είναι μαζί με τα παιδιά σου; Τι λες τώρα; Πρέπει να είσαι μόνο μπαμπάς;

Κι εμένα με αγχώνει η γυναικεία παρουσία στον χώρο που θα είναι η κόρη μου κι ο γιος μου. Τι σημασία έχει; Σε παρακαλώ είναι το άλφα και το ωμέγα κι αυτό είναι άλλη μια ευθύνη που έχουμε εμείς οι γονείς και που οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την οικογένειά μας».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου

Ξέσπασε ο Στέλιος Διονυσίου: "Υπάρχει πολύ ψευτιά και..."

Ο Στέλιος Διονυσίου , μία εκ των κορυφαίων λαϊκών φωνών στη χώρα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 11/2 και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τα δεδομένα του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πατέρα του και τον αδερφό του, Άγγελο, στο διαζύγιο και τα παιδιά του, τα οποία του λείπουν, στη νέα σχέση που έχει στη ζωή του, αλλά και στα δημοσιεύματα που τον στεναχώρησαν και τον πίκραναν από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Εκτενέστερα μίλησε για την νέα σύντροφο του και για την φημολογούμενη - τελικά λανθασμένα - απομάκρυνση του από τα φώτα της δημοσιότητας και το τραγούδι.

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα», ξεκαθάρισε αναφερόμενος στην επερχόμενη γιορτή των ερωτευμένων, ενώ μίλησε και για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του. «Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου»

Σχετικά με το χωρισμό από τη σύζυγό του, είπε ότι «Είμαι πολύ “Σουηδός”, χωρίσαμε και μέναμε μαζί λόγω των παιδιών. Μετά έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Αγγλία. Η Μαριλίτα είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη θεωρώ αδελφή μου, είναι φίλη και με τη σύντροφό μου».

Για την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα, δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά. Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου. Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου. Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι», πρόσθεσε σχετικά με δημοσιεύματα που του έχουν προκαλέσει στεναχώρια.