Στιγμές ευτυχίας για τον Πέτρο Ίμβριο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Πέτρο Ίμβριο

Ο Πέτρος Ίμβριος πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σημερινή ημέρα για τον ίδια αλλά και για την αγαπημένη του σύντροφο είναι αρκετά ιδιαίτερη αφού ο αγαπημένος τους γιος έχει γενέθλια. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος έχασε τον πατέρα του.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στο instagram καθώς θέλησε να ευχηθεί δημόσιο στον γιο του ο οποίος έκλεισε 1 χρόνων.

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Καρδιά μου σαν σήμερα πριν ένα χρόνο σε κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ! Η τρίτη τεράστια επιτυχία και ευτυχία της ζωής μου! Να σε έχει ο Θεός γερό και πάντα να εισπράττεις την αγάπη που σου δίνουμε όλοι μας από την πρώτη στιγμή που μπήκες στη ζωή μας! Σ αγαπώ αντράκι μου όμορφο ! Χαμογέλα μου! Για πάντα !!!»

Η τρυφερή ανάρτηση του Πέτρου Ίμβριου

Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor - «Άδειασα...»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», βρέθηκε ο Πέτρος Ίμβριος, το βράδυ της Τετάρτης 2/2 και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, λίγο καιρό μετά τον χαμό του πατέρα του, ανέφερε μεταξύ άλλων τον λόγο που η μητέρα του δεν τον άφησε να μάθει μπουζούκι, για την καριέρα του, για την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε, μάλιστα ότι δέχθηκε πρόταση για να πάει στο Survivor 5.

«Δελεαστικό ήταν μόνο το θέμα των χρημάτων. Τα άλλα τώρα να πεινάσω, να εκτεθώ και να σε κρίνουν γιατί θα υπάρξει πάνω από το όνομά σου ένα περίεργο σύννεφο… Από την άλλη να κοιμάμαι επάνω σε σανίδια μετά από τόσα χρόνια που έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, νομίζω πως δεν το αξίζω. Όταν το έψαξα λίγο και είπα στις κόρες μου για την πρόταση, η μικρή μου γύρισε και μου είπε μπαμπά δεν μιλάς σοβαρά τώρα. Η άλλη άρχισε μετά, εσύ που έλεγες για τους άλλους που αφήνουν τα παιδιά τους και πάνε μακριά. Θα αφήσεις τώρα τα παιδιά σου; Άδειασα» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος και πρόσθεσε για τους συναδέλφους του που εκτέθηκαν:

«Ένιωσα άσχημα για κάποιους συναδέλφους. Το κακό είναι ότι και μετά από το παιχνίδι δεν το κατάλαβαν. Θα έβαζα ξανά τις εκπομπές να τις δω για να δω τι ήταν περίεργο; Με κάποιο μοντάζ και με κάποιες συρραφές μπορεί ένα πράγμα που μπορεί να μην είναι το πραγματικό και το αληθινό. Αλλά ο χαρακτήρας είναι χαρακτήρας».

Οι δηλώσεις του για την γυναίκα του και το video clip με τα πλάνα από τον γάμο του: