Η Έλενα Ακρίτα "έσκισε" τον Σάκη Ρουβά: "H καριέρα του τελείωσε"

Τι ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Έλενα Ακρίτα

Χαμός έγινε το Σαββατοκύριακο έπειτα από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου, στο "Χαμογέλα και πάλι". Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το επίμαχο θέμα, και το τι ακολούθησε ομολογούμε πως δεν το περίμενε κανείς.

Oι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για την κόλαση που περνάει ο φίλος του Δημήτρης Λιγνάδης, η στήριξή του στον σκηνοθέτη που γνωρίζει και αγαπάει από τη συνεργασία τους και τη βοήθεια που του έδωσε, έφεραν μία θύελλα αντιδράσεων στα social media εναντίον του τραγουδιστή και παρουσιαστή καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την τεράσια οργή του κόσμου αλλά και πολλών διασήμων και ατόμων της τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, την επόμενη μέρα, 13/2 στον αέρα της εκπομπής, σχολίασε το γεγονός και τοποθετήθηκε, καθώς έλαβε άπειρα μηνύματα επίθεσης προς το πρόσωπο της, εξαιτίας των δηλώσεων του τραγουδιστή.

Ένα από τα δημόσια πρόσωπα που τοποθετήθηκαν επί του θέματος κατά των δηλώσεων του τραγουδιστή ήταν και η Έλενα Ακρίτα, η οποία δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο γεγονός και έκανε το δικό της - προφητικό- σχόλιο μέσω του Facebook.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα και το σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

«Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε», έγραψε η δημοσιογράφος και συγγραφέας με την ανάρτηση να παίρνει πολλές χιλιάδες θετικές αντιδράσεις και σχόλια.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Ενοχλημένος ο Μπιμπίλας με τις δηλώσεις του Ρουβά

Αρκετά ενοχλημένος φαίνεται πως είναι επίσης ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά από τις δηλώσεις που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου 12/02 ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με την κατάληξη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα, ανάμεσά του υπάρχουν και άλλοι επώνυμοι καλλιτέχνες που ξέσπασαν φανερά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς καθώς θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ με μία ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε την απογοήτευση που νιώθει όχι μόνο από τον Ρουβά, αλλά και από άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι βγαίνουν δημόσια και στηρίζουν ανθρώπους, που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook: «Τις τελευταίες μέρες πολλοί καλλιτέχνες με τις δηλώσεις τους εκτίθενται ανεπανόρθωτα.. Τόσο πολύ αγαπούν τους καταγγελλόμενους και τόσο πολύ δεν σκέπτονται το δράμα των καταγγελλόντων? ΑΣΦΑΛΩΣ και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την δραστηριότητα των ανθρώπων που καταγγέλλονται αλλά γιατί τόση βιασύνη να εκδηλώνουν τόση υπέρμετρη αγάπη? Τι παιχνίδι παίζεται?».