Μαριέττα Χρουσαλά: Τι δουλειά έκαναν στο παρελθόν οι γονείς της

Εσύ το γνώριζες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριέττα Χρουσαλά: Τι δουλειά έκαναν στο παρελθόν οι γονείς της

Πόσο δύσκολο είναι άραγε να μετακομίσεις από το ταπεινό Χαϊδάρι στην σικ παροικία της Εκάλης; Όπως αποδεικνύεται από την πορεία της για την κυρία Μαριέττα Χρουσαλά δεν ήταν και το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, απλά χρειάστηκε να περιμένει λίγο τον δικό της πρίγκιπα. Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του νεαρού εφοπλιστή κ. Λέοντα Πατίτσα (δείτε πως είναι σήμερα, όντας 46 ετών), ο οποίος μπήκε στην ζωή της για να την κάνει πιο όμορφη.

Ποια ήταν, όμως, πριν η ιστορία της;

Η ζωή της Μαριέττας Χρουσαλά

Η Μαριέττα γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1983 στο Ριζάρι, ένα χωριό κοντά στην Έδεσσα αν και κατάγεται από τη Μυτιλήνη. Είναι κόρη δύο πρώην δασκάλων, του Κώστα και της Αγλαΐας Χρουσαλά. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Θανάση (γενν. 1980). Το 1985 μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα.

Το 2001, ξεκίνησε να σπουδάζει στο Τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε. Αργότερα, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Ψυχολογία της Επικοινωνίας" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μαριέττα Χρουσαλά γονείς

Το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η. Αν και από το 2002 εργαζόταν εθελοντικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, λόγω της στέψης της ως Σταρ Ελλάς ήταν μια από τις διασημότητες που συμμετείχαν στην λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας, η οποία τελείωσε στην Αθήνα.

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τηλεπαιχνίδι «Πολύ την Κυριακή» που προβλήθηκε από το MEGA. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής του ALTER, «Η Ελλάδα Παίζει». Το 2011 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στην ελληνική εκδοχή του σόου του ΑΝΤ1, «Dancing With The Stars» όπου έλαβε την 11η θέση.

Τα τελευταία χρόνια είναι εταιρικός πρεσβευτής της εταιρείας καλλυντικών Seventeen Cosmetics για την Ελλάδα.

Ο γάμος της Μαριέττας

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου στο Καβούρι στις 5 Ιουνίου 2010, διαλέγοντας να παντρευτούν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο εφοπλιστής Ν. Τσάκος και η σύζυγος του και γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, η οποία επιμελήθηκε και το νυφικό της Μαριέττας!

Η Μαριέττα Χρουσαλά και o Λέων Πατίτσας διοργάνωσαν τη δεξίωση του γάμου τους στο ιστορικό πολεμικό πλοίο Γεώργιος Αβέρωφ προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Στο γαμήλιο πάρτι παρευρέθηκαν πολλές προσωπικότητες από τον εφοπλιστικό κόσμο αλλά και αξιωματικοί του πλοίου, με αποτέλεσμα το ιστορικό πολεμικό πλοίο να μετατραπεί σε club, ενώ σε όλο τον χώρο του πολεμικού πλοίου υπήρχαν λουλούδια και χοροί με λαϊκά ακούσματα! Το κόστος του event παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστό.

Μαριέττα Χρουσαλά γάμος