Η στήριξη του Γιάννη Μόρτζου στον Σάκη Ρουβά: "Εκτιμώ την συμπάθειά του στον Λιγνάδη"

Οι δηλώσεις για τον ηθοποιό μετά το σάλο που προκλήθηκε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η στήριξη του Γιάννη Μόρτζου στον Σάκη Ρουβά:

Ένας εκ των ελάχιστων καλλιτεχνών που έκαναν δηλώσεις υπέρ του Σάκη Ρουβά, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ο Γιάννης Μόρτζος. Ο γνωστός ηθοποιός, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού τη Δευτέρα 14/2, και ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το φλέγον ζήτημα.

Προς έκπληξη, ο ηθοποιός στήριξε το Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις του αναφέροντας πως δεν είναι κάποιος για να κρίνει τον οποιονδήποτε για τα λόγια του και το τι πιστεύει.

Ο Γιάννης Μόρτζος για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

"Φαίνεται πως η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν τόσο καλή που του άφησε καλές εντυπώσεις, Έχει το δικαίωμα να επαινέσει τη συνεργασία τους, και σε ένα βαθμό εκτιμώ τη συμπάθεια του Ρουβά προς τον Λιγνάδη», είπε αρχικά ο Γιάννης Μόρτζος.

«Δεν θα καταδικάσω εγώ τον Σάκη Ρουβά. Πρέπει να πέσουμε να τον φάμε επειδή είπε αυτά;» ανέφερε στη συνέχεια.

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη

Χιλιάδες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ανάμεσά σε εκείνους που σχολίασαν την εν λόγω συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 14/2 ήταν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Μιλάμε για κάτι το οποίο συζητάμε τηλεοπτικά και στα social εδώ και αρκετούς μήνες. Μου κάνει εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μία εξάρτηση; Μου κάνει εντύπωση που ο Σάκης Ρουβάς βγαίνει ζωντανά σε μία εκπομπή που δεν συνηθίζει να το κάνει, γιατί βγαίνει με απευθείας συνδέσεις…» είπε η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας έπειτα τόνισε: «Εδώ υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως. Δηλαδή αν ήθελε να βγει και τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη στοχευμένα. Ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα, μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ το έχω δει πολλές φορές. Δεν έχω καταλήξει τι πραγματικά έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να πει πέντε λόγια υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια;

Διαφωνώ πλήρως με αυτό που έκανε ο Σάκης. Αν θες να πεις κάτι υπέρ του Λιγνάδη, πες το πέντε μήνες πριν. Τώρα όταν ξεκινάει η δίκη, πες μόνο ότι θα κρίνει η δικαιοσύνη. Από την άλλη στη δημοκρατία, ακόμα και αυτή η λάθος γνώμη του Ρουβά πρέπει να ακούγεται ή πρέπει να βγάλουμε κι εμείς ένα δίκανο. Δεν κρίνεται δημοκρατικά».